Babagan awake dhewe

Shenzhen Tensan Co, Ltd diadegaké ing Juli 2014 ing Zona Ekonomi Khusus Shenzhen. Perusahaan 0ur, minangka salah sawijining perusahaan berteknologi tinggi, profesional melu program silikon organik lan ukuran R&D, manufaktur, penjualan lan layanan. Produk utama perusahaan yaiku potting, silikon, resin epoksi, grease termal lan program ukuran. Produk kita utamane ditrapake ing industri perkakas elektronik, industri peralatan omah, industri lampu, industri mobil, industri fotovolta, industri ponsel.Menurut strategi Belt and Road, perusahaan kita kanthi giat ngetrapake strategi pambuka kanggo nggedhekake Belt and Road. Cabang lan kantor wis dibukak ing Thailand, Vietnam, India, Filipina. Pelokalan lokal kanggo ningkatake efisiensi layanan perusahaan .Perusahaan sing tegas netepi profesi kasebut nggawe nilai kanggo nyedhiyakake layanan sing apik kanggo pelanggan domestik lan manca kanthi nggunakake silicone sithik-kabeh.
Maca liyane

Kabar paling anyar