Adhesive AB Akrilat

Lem ABry Acrylate modifikasi minangka adesif akrilat modifikasi anyar. Obat cepet ing suhu ruangan ¼ˆ¼ˆ25â „ƒï¼ ‰. Pancen gampang digunakake, cepet, ekonomis lan praktis kanggo digunakake. Sawise ngobati, adhesi dhuwur kanggo macem-macem bahan. Cocog kanggo produksi lan ndandani kaca, kristal, akrilik, porselen, kerajinan tangan, plastik transparan, kacamata, instrumen, peralatan listrik, elektronik, logam, peralatan olahraga lan produk liyane.
View as  
 
  • Lem ABry Acrylate modifikasi minangka adesif akrilat modifikasi anyar. Obat cepet ing suhu ruangan ¼ˆ¼ˆ25â „ƒï¼ ‰. Pancen gampang digunakake, cepet, ekonomis lan praktis kanggo digunakake. Sawise ngobati, adhesi dhuwur kanggo macem-macem bahan. Cocog kanggo produksi lan ndandani kaca, kristal, akrilik, porselen, kerajinan tangan, plastik transparan, kacamata, instrumen, peralatan listrik, elektronik, logam, peralatan olahraga lan produk liyane.

 1 
Sugeng rawuh kanggo tuku Adhesive AB Akrilat - Grosir pabrik Tensan - produsen lan pemasok ing China. Aku bakal nyedhiyani sampeyan dhaptar rega murah lan produk kutipan paling anyar ing wektu! {Tembung kunci} kabeh digawe ing China, rega murah lan ana diskon, kanthi stok, lan bisa disesuaikan.