Lampu Silicone LED

Pencét silikon LED minangka istilah umum kanggo bahan silikon organik ing industri fotoelektrik LED. Epoxy ana ing resistensi ozon sing lemah lan koloid bakal dadi warna kuning, sing mengaruhi efek panularan cahya.
Bahan pelekat silikon LED duwe sifat-sifat sing apik kayata tuwa anti-atmosfer lan penuaan UV. Ing aplikasi produk kanthi dhuwur, bahan silikon LED wis diganti epoksi.
View as  
 
  • Shenzhen Tensan minangka pabrik profesional Tube LED. Bisa uga ana akeh pabrikan Tube LED ing kana, nanging ora kabeh pabrikan Tube LED padha. Keahlian profesional ing manufaktur Tube LED wis diasah sajrone 10+ taun kepungkur.

  • Shenzhen Tensan minangka pabrikan profesional Street Lighting. Bisa uga ana akeh pabrikan Street Lighting ing kana, nanging ora kabeh pabrike Street Lighting padha. Keahlian profesional kita ing pabrikan Street Lighting wis diasah sajrone 10+ taun kepungkur.

  • Shenzhen Tensan minangka pabrikan profesional RTV Silicone Sealant kanggo Lampu LED. Bisa uga ana akeh Sealant Silikon RTV kanggo pabrikan Lampu LED ing njaba, nanging ora kabeh Sealant Silikon RTV kanggo pabrikan Lampu LED padha. Keahlian profesional ing pabrik Sealing Silikon RTV kanggo Lampu LED wis diasah sajrone 10+ taun kepungkur.

  • Segel silikon TENSAN yaiku silikon RTV semi-aliran kanthi fungsi anti banyu lan kekuatan panyegelan sing apik. Seal silikon bisa digunakake kanggo bahan ikatan logam, kaca, keramik lan liya-liyane .â € ‹REACH, sertifikasi ROHS kanggo pangiriman udara / laut Cepet ngobati Non-korosif kanggo paling Tembaga, Bahan plastik PolikarbonatFungsi anti banyu sing apik banget Kinerja panyegelan sing apik

  • Segel silikon TENSAN yaiku silikon RTV semi-aliran kanthi fungsi anti banyu lan kekuatan panyegelan sing apik. Seal silikon bisa digunakake kanggo bahan ikatan logam, kaca, keramik lan liya-liyane .â € ‹REACH, sertifikasi ROHS kanggo pangiriman udara / laut Cepet ngobati Non-korosif kanggo paling Tembaga, Bahan plastik PolikarbonatFungsi anti banyu sing apik banget Kinerja panyegelan sing apik

  • Segel silikon TENSAN yaiku silikon RTV semi-aliran kanthi fungsi anti banyu lan kekuatan panyegelan sing apik. Seal silikon bisa digunakake kanggo bahan ikatan logam, kaca, keramik lan liya-liyane .â € ‹REACH, sertifikasi ROHS kanggo pangiriman udara / laut Cepet ngobati Non-korosif kanggo paling Tembaga, Bahan plastik PolikarbonatFungsi anti banyu sing apik banget Kinerja panyegelan sing apik

Sugeng rawuh kanggo tuku Lampu Silicone LED - Grosir pabrik Tensan - produsen lan pemasok ing China. Aku bakal nyedhiyani sampeyan dhaptar rega murah lan produk kutipan paling anyar ing wektu! {Tembung kunci} kabeh digawe ing China, rega murah lan ana diskon, kanthi stok, lan bisa disesuaikan.