Gel silika cair

Gel silika cair uga diarani gel likidilika. Gel silika cair relatif luwih beda karo karet vulkanisililik silikon suhu tinggi. Iki minangka karet cair kanthi fluiditas sing apik, vulkanisasi cepet, luwih aman lan ramah lingkungan, lan bisa memenuhi kualifikasi panganan. Miturut posisi gugus fungsional (titik iecrosslinking) sing ana ing struktur molekul, karet cair sing ora duwe fungsi klompok asring dipérang dadi rong kategori: siji yaiku karet telechelicliquid kanthi klompok fungsional ing loro ujung struktur molekul; lan liyane yaiku gugus fungsional Aktif disebar kanthi acak ing keychain, yaiku klompok fungsional ing struktur molekul karet cair non-telechelic.

View as  
 
 1 
Sugeng rawuh kanggo tuku Gel silika cair - Grosir pabrik Tensan - produsen lan pemasok ing China. Aku bakal nyedhiyani sampeyan dhaptar rega murah lan produk kutipan paling anyar ing wektu! {Tembung kunci} kabeh digawe ing China, rega murah lan ana diskon, kanthi stok, lan bisa disesuaikan.