Silicone Elastomer

Silicone Elastomer cocog kanggo: encapsulation Lampu LED â € ¢ Penyambungan listrikâ € ¢ Konektorâ € ¢ Sensorâ € ¢ Kontrol industriâ € ¢ Transformersâ € ¢ Amplifiersâ € ¢ Package resistor voltase dhuwurâ € ¢ Relaysâ € ¢ Filter-filter / encapsulant kanggo sel surya ¢ Rintangan balok kendali terintegrasi sajrone diproses
View as  
 
  • Fitur Silikon Potting: â € ¢ Aliranâ € ¢ Suhu ruangan lan tamba panas € ¢ Sifat dielektrik sing apikâ € ¢ Pangolahan obat sing cepet, serbaguna dikendhaleni suhuâ Transparansi sing dhuwur ngidini gampang komponen babagan komponen

  • Produk Silicon Dielectric Gel Clear iki minangka cangkang aluminium, kemasan komponen plastik siji-komponen tabung plastik, siji bahan silikon aditif bisa ngobati suhu ruangan utawa nambah panas. Silikon fleksibel loro komponen iki dirancang kanggo pot lan perlindungan elektronik kanthi angel kahanan Produk kasebut bisa diobati kanggo mbentuk bahan bantalan elastis, sing bisa nyuda stres mekanik lan ketegangan sing disebabake mekanik, kejut termal lan geter, gampang diopeni, kinerja listrik frekuensi dhuwur, bebas pelarut lan ora ana obat sampingan.

  • Fitur Karet Silikon Cair Isolasi: â € ¢ Aliranâ € ¢ Suhu ruangan lan tamba panas properties Properti dielektrik sing apikâ € ¢ Pengolahan obat sing serbaguna sing cepet, bisa dikontrol suhu - Transparansi sing dhuwur ngidini komponen sing gampang

  • Fitur Karet Silikon Cure Panas: â € ¢ Aliranâ € ¢ Suhu ruangan lan tamba panas properties Properti dielektrik sing apikâ € ¢ Pengolahan obat sing serbaguna sing cepet, bisa dikontrol suhu - Transparansi sing dhuwur ngidini komponen sing gampang

  • Fitur Karet Silikon Cair Transparan: â € ¢ Aliranâ € ¢ Suhu ruangan lan tamba panas properties Properti dielektrik sing apikâ € ¢ Proses pangobatan sing cepet, serbaguna dikendhaleni suhuâ Transparansi sing dhuwur ngidini komponen sing gampang

  • Fitur Senyawa Karet Silikon multi-fungsi: â € ¢ Aliran ruanganâ € ¢ Suhu ruangan lan tamba panas properties Properti dielektrik sing apikâ € ¢ Pengolahan obat sing serbaguna sing cepet, bisa dikontrol suhu - Transparansi sing dhuwur ngidini komponen sing gampang

 12345...8 
Sugeng rawuh kanggo tuku Silicone Elastomer - Grosir pabrik Tensan - produsen lan pemasok ing China. Aku bakal nyedhiyani sampeyan dhaptar rega murah lan produk kutipan paling anyar ing wektu! {Tembung kunci} kabeh digawe ing China, rega murah lan ana diskon, kanthi stok, lan bisa disesuaikan.