Tempel Solder

Flux Superior nawakake macem-macem pasta solder kanggo aplikasi cermin SMT, kalebu: residu konvensional lan residu kurang Bersih, larut banyu (kalebu RMA larut banyu), lan formulasi suhu kurang. Pasta solder unggul, yaiku formulasi bebas halida / halogen, dirancang kanggo campuran paduan timbal, bebas timbal, lan suhu sithik.
View as  
 
  • Solder Paste QFN350 minangka rumus tempel solder larut banyu sing bebas nulogen, kanggo aplikasi nitrow lan refow udhara. QFN350 nyedhiyakake kombinasi kinerja cetak sing konsisten ing tingkat asor sing jembar, solderabilitas sing gampang lan gampang ngresiki, nalika njaga formulasi fluks nol-halogen.

  • China Solder Paste JZ505 minangka bahan baku timbal, tanpa pasta solder sing dirancang kanggo macem-macem aplikasi. JZ-505 € Jendhela pangolahan sing amba dirancang kanggo nyuda masalah transisi saka timah / timah tumuju proses solder gratis. Bisa ngasilake cetakan kaya bata.

 1 
Sugeng rawuh kanggo tuku Tempel Solder - Grosir pabrik Tensan - produsen lan pemasok ing China. Aku bakal nyedhiyani sampeyan dhaptar rega murah lan produk kutipan paling anyar ing wektu! {Tembung kunci} kabeh digawe ing China, rega murah lan ana diskon, kanthi stok, lan bisa disesuaikan.