Potongan termal

Potting termal cocog kanggo pasokan daya kanggo potting umum, konektor, sensor, kontrol industri lan trafo.

Potongan termal Loro bagean, 1 nganti 1 campuran, abu-abu gelap, encapsulant umum karo aliran resabilitas lan tahan geni.

View as  
 
Sugeng rawuh kanggo tuku Potongan termal - Grosir pabrik Tensan - produsen lan pemasok ing China. Aku bakal nyedhiyani sampeyan dhaptar rega murah lan produk kutipan paling anyar ing wektu! {Tembung kunci} kabeh digawe ing China, rega murah lan ana diskon, kanthi stok, lan bisa disesuaikan.