Grease termal

Pelumas termal cocog digunakake minangka bahan antarmuka kanggo macem-macem perhimpunan sistem PCB sing ageng nganti akhir. Tensan tempal termal minangka greise kaya bahan silikon, diiseni oksida logam sing konduktif panas. Kombinasi iki nyedhiyakake konduktivitas termal sing dhuwur, getihen rendah lan stabilitas suhu dhuwur. Senyawa dirancang kanggo njaga segel sink panas sing positif kanggo nambah transfer panas saka piranti listrik utawa pemasangan sistem PCB menyang sink panas utawa sasis, saéngga ningkatake efisiensi sakabehe piranti kasebut.
View as  
 
Sugeng rawuh kanggo tuku Grease termal - Grosir pabrik Tensan - produsen lan pemasok ing China. Aku bakal nyedhiyani sampeyan dhaptar rega murah lan produk kutipan paling anyar ing wektu! {Tembung kunci} kabeh digawe ing China, rega murah lan ana diskon, kanthi stok, lan bisa disesuaikan.