Pad Thermal

Kanthi nggunakake proses khusus, pad termal Tensan nggunakake silikon minangka bahan dhasar, nambah bubuk konduktif termal lan retardant api dadi campuran kanggo dadi bahan antarmuka termal. Pad termal Tensan efektif kanggo nyegah ketahanan termal antara sumber panas lan sink panas.
View as  
 
Sugeng rawuh kanggo tuku Pad Thermal - Grosir pabrik Tensan - produsen lan pemasok ing China. Aku bakal nyedhiyani sampeyan dhaptar rega murah lan produk kutipan paling anyar ing wektu! {Tembung kunci} kabeh digawe ing China, rega murah lan ana diskon, kanthi stok, lan bisa disesuaikan.