Silicone konduktivitas termal

Silikon konduktif termal cocog kanggo gandheng termal piranti-piranti ofelectrical termal lan majelis PCB kanggo sinki panas.

Pelumas senyawa konduktif termensia Tensan kaya bahan silikon, diiseni oksida-konduktifisme panas.

View as  
 
  • TENSAN Adhesive Thermal Conductive Adhesive adhesive termal with heatsink and sealing kekuatan. Lem Thermally Conductive biasane digunakake kanggo industri elektronik kanggo ngiket rong barang utawa ngisi kesenjangan lan nganakake panase. Tekan, sertifikasi ROHSMSMS kanggo pengiriman udara / laut Non-korosif kanggo bahan logam sing paling akeh. konduktivitas termal ï ¬ Resistensi sing apik kanggo ngganti suhu panas lan adhem ¬ Kinerja sing apik kanggo insulasi

  • TENSAN Adhesive Thermal Conductive Adhesive adhesive termal with heatsink and sealing kekuatan. Lem Thermally Conductive biasane digunakake kanggo industri elektronik kanggo ngiket rong barang utawa ngisi kesenjangan lan nganakake panase. Tekan, sertifikasi ROHSMSMS kanggo pengiriman udara / laut Non-korosif kanggo bahan logam sing paling akeh. konduktivitas termal ï ¬ Resistensi sing apik kanggo ngganti suhu panas lan adhem ¬ Kinerja sing apik kanggo insulasi

  • TENSAN Adhesive Thermal Conductive Adhesive adhesive termal with heatsink and sealing kekuatan. Lem Thermally Conductive biasane digunakake kanggo industri elektronik kanggo ngiket rong barang utawa ngisi kesenjangan lan nganakake panase. Tekan, sertifikasi ROHSMSMS kanggo pengiriman udara / laut Non-korosif kanggo bahan logam sing paling akeh. konduktivitas termal ï ¬ Resistensi sing apik kanggo ngganti suhu panas lan adhem ¬ Kinerja sing apik kanggo insulasi

  • TENSAN Adhesive Thermal Conductive Adhesive adhesive termal with heatsink and sealing kekuatan. Lem Thermally Conductive biasane digunakake kanggo industri elektronik kanggo ngiket rong barang utawa ngisi kesenjangan lan nganakake panase. Tekan, sertifikasi ROHSMSMS kanggo pengiriman udara / laut Non-korosif kanggo bahan logam sing paling akeh. konduktivitas termal ï ¬ Resistensi sing apik kanggo ngganti suhu panas lan adhem ¬ Kinerja sing apik kanggo insulasi

  • TENSAN Adhesive Thermal Conductive Adhesive adhesive termal with heatsink and sealing kekuatan. Lem Thermally Conductive biasane digunakake kanggo industri elektronik kanggo ngiket rong barang utawa ngisi kesenjangan lan nganakake panase. Tekan, sertifikasi ROHSMSMS kanggo pengiriman udara / laut Non-korosif kanggo bahan logam sing paling akeh. konduktivitas termal ï ¬ Resistensi sing apik kanggo ngganti suhu panas lan adhem ¬ Kinerja sing apik kanggo insulasi

  • TENSAN Adhesive Thermal Conductive Adhesive adhesive termal with heatsink and sealing kekuatan. Lem Thermally Conductive biasane digunakake kanggo industri elektronik kanggo ngiket rong barang utawa ngisi kesenjangan lan nganakake panase. Tekan, sertifikasi ROHSMSMS kanggo pengiriman udara / laut Non-korosif kanggo bahan logam sing paling akeh. konduktivitas termal ï ¬ Resistensi sing apik kanggo ngganti suhu panas lan adhem ¬ Kinerja sing apik kanggo insulasi

Sugeng rawuh kanggo tuku Silicone konduktivitas termal - Grosir pabrik Tensan - produsen lan pemasok ing China. Aku bakal nyedhiyani sampeyan dhaptar rega murah lan produk kutipan paling anyar ing wektu! {Tembung kunci} kabeh digawe ing China, rega murah lan ana diskon, kanthi stok, lan bisa disesuaikan.