Babagan awake dhewe

Profil perusahaan


Shenzhen Tensan Co, Ltd diadegaké ing Juli 2014 ing Zona Ekonomi Khusus Shenzhen. Perusahaan kita, minangka salah sawijining perusahaan berteknologi tinggi, profesional melu program silikon organik lan ukuran R&D, manufaktur, penjualan lan layanan. Produk utama perusahaan yaiku potting, silikon, resin epoksi, grease termal lan program ukuran. Produk kita utamane ditrapake ing industri peralatan elektronik, industri peralatan omah, industri lampu, industri mobil, industri fotovolta, industri ponsel.

Amarga strategi Strategi Sabuk lan Jalan Raya, perusahaan kita kanthi kuat ngleksanakake strategi pambuka kanggo nggedhekake sabuk lan Dalan. Cabang lan kantor wis dibukak ing Thailand, Vietnam, India, Filipina. Pelokalan layanan kanggo nambah efisiensi layanan perusahaan.

Perusahaan kita netepi profesi kasebut nggawe nilai kanggo nyedhiyakake layanan kanggo pelanggan domestik lan manca kanthi nggunakake sisan lan solusi silikon kabeh.



Kekuwatan riset ilmiah



Ing saiki, kita wis kerja sama kabeh karo Paguyuban Silicone China, Universitas Tsinghua, Shenzhen Research Institute lan universitas liyane lan institusi riset. Ana 2 dokter, 5 master, 20 insinyur ing perusahaan kita. Kita duwe laboratorium komponen siji, laboratorium rong komponen, laboratorium epoksi lan laboratorium bahan energi anyar. Kita wis nggawe sawetara produk lan solusi ing industri listrik lan elektronik, LED, LCD, solar, otomotif, 3C, kabel tahan geni, korosi anti-industri, militer lan industri liyane.

Laboratorium kasebut nyakup meh kabeh 1.000 meter persegi, dilengkapi puluhan peralatan dhuwur, kalebu spektrosketer inframerah (FT-IR) sing diimpor Fourier, kromatografi permeasi gel (GPC), analyzer thermogravimetric (TGA), kalainan scanning calorimetry ( DSC), analisa termomekanik (TMA), meter konduktivitas termal, spektroskopi fluoresensi sinar-X (ED-XRF), kromatografi gas (GC), vulcanizer rotorless, ukuran partikel laser lan instrumen analitis canggih liyane, uga panas lan panas ruangan tes kadhemen, kamar tes suhu lan kelembapan sing dhuwur, ruang tes semprot uyah, ruang tes uji penuaan UV fluorescent lan peralatan tes reliabilitas tuwa.


Kemampuan Manafacturing


Saiki saiki ngluwihi 6,000 meter persegi, lan ana 10 mesin mesin pemanggang, 5 mesin panggang, 8 set mixer lan produksi saben dina ana 50 ton. Sesuai karo standar ISO sing kita netepake lan ningkatake sistem manajemen kualitas, miturut sing kita tetep nindakake desain, pangembangan, produksi lan layanan, lan wis lulus sertifikasiISO9001: tengah, ISO14001: 2004 sertifikasi sistem manajemen lingkungan sing berkualitas. Produk wis lulus sertifikasi tes safety UL, sertifikasi tes penuaan TUV lan sertifikasi standar ROSH instruksi, dadi mitra ijo global. Kanggo nambah kualitas produk sakabèhé, kita wis kerja bareng karo laboratorium China Ceprei [markas], laboratorium SGS kanggo nindakake macem-macem jinis produk kanggo bukti keandalan lan kontras analisis sing cocog, saéngga njamin stabilitas lan keandalan produk.



Kontrol kualitas


We netepake dokumen kontrol kualitas lengkap lan proses kanggo njamin kualitas lan linuwih. Saiki ana enem staf berkualitas ing perusahaan lan kita wis dilengkapi kanthi apik kanggo tes diri kanggo ROHS, UL, lsp., Sing nyedhiyakake perlindungan produk kanggo para pelanggan.



Properti intelektual


Wis puluhan paten, lan mbentuk sistem perlindungan properti intelektual sing apik.



produk utama


Produk utama perusahaan ngemot bahan bakar termal plageâ € pottingã epoxy resinã € Red mesin glava silikon RTV siliconeâ lan mesin bagean.