Adhesive AB Akrilat

Adhesive AB Akrilat

Lem ABry Acrylate modifikasi minangka adesif akrilat modifikasi anyar. Obat cepet ing suhu ruangan ¼ˆ¼ˆ25â „ƒï¼ ‰. Pancen gampang digunakake, cepet, ekonomis lan praktis kanggo digunakake. Sawise ngobati, adhesi dhuwur kanggo macem-macem bahan. Cocog kanggo produksi lan ndandani kaca, kristal, akrilik, porselen, kerajinan tangan, plastik transparan, kacamata, instrumen, peralatan listrik, elektronik, logam, peralatan olahraga lan produk liyane.

Model:AB

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Lem ABry Acrylate modifikasi minangka adesif akrilat modifikasi anyar. Obat cepet ing suhu ruangan ¼ˆ¼ˆ25â „ƒï¼ ‰. Pancen gampang digunakake, cepet, ekonomis lan praktis kanggo digunakake. Sawise ngobati, adhesi dhuwur kanggo macem-macem bahan. Cocog kanggo produksi lan ndandani kaca, kristal, akrilik, porselen, kerajinan tangan, plastik transparan, kacamata, instrumen, peralatan listrik, elektronik, logam, peralatan olahraga lan produk liyane.

Katrangan produk:

Lem ABry Acrylate modifikasi minangka adesif akrilat modifikasi anyar. Obat cepet ing suhu ruangan ¼ˆ¼ˆ25â „ƒï¼ ‰. Pancen gampang digunakake, cepet, ekonomis lan praktis kanggo digunakake. Sawise ngobati, adhesi dhuwur kanggo macem-macem bahan. Cocog kanggo produksi lan ndandani kaca, kristal, akrilik, porselen, kerajinan tangan, plastik transparan, kacamata, instrumen, peralatan listrik, elektronik, logam, peralatan olahraga lan produk liyane.

Karakteristik produk:

1. Operasi sing gampang lan cepet

2. Adhesi dhuwur sawise ngobati

3. Jembar ikatan sing jembar.


Aplikasi utama:

1. Iki digunakake kanggo ikatan mburi produk digital kayata tablet, ponsel, pandhu arah, mesin pembelajaran, lsp.

2. Iki digunakake kanggo ikatan struktural logam, teknik plastik, produk serat, keramik, kaca, logam campuran.

Panas Tags: Acrylate AB Adhesive, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Pabrik Tiongkok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing stok, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar rega, Quotation, Paling Anyar, Kualitas Tinggi

Tag Produk

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.