Ikatan Adesif kanggo LED

Ikatan Adesif kanggo LED

TENSAN silikon perekat silikon LED TS6603 yaiku silikon RTV semi-aliran kanthi fungsi anti banyu lan kekuatan panyegelan sing apik. Ikatan Adesif kanggo LED bisa digunakake kanggo bahan ikatan logam, kaca, keramik lan liya-liyane. Â € "Tekan, sertifikasi ROHS kanggo pangiriman udara / laut Cepet ngobati Non-korosif kanggo paling Tembaga, Bahan plastik PolikarbonatFungsi anti banyu sing apik banget Kinerja panyegelan sing apik Kinerja apik kanggo insulasi

Model:TS6603

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Features & Benefits of Adhesive Bonding for LEDTS6603

TENSANLEDssilikonadhesivesealant TS6603 minangka silikon RTV semi-aliran kanthi fungsi anti banyu lan segel sing kuat. Ikatan Adesif kanggo LED bisa digunakake kanggo bahan ikatan logam, kaca, keramik lan liya-liyane.

â— † Tekan, sertifikasi ROHS

â— † MSDS kanggo pangiriman udara / laut

â— † Obat cepet

â— † Non-korosif kanggo bahan tembaga, Polycarbonateplastics

â— † Fungsi anti banyu sing apik banget

â— † Kinerja sealing sing apik banget

â— † Kinerja sing apik kanggo jampel

Aplikasi Khasof Adhesive Bonding for LEDTS6603

Bahan iki digunakake sacara umum ing Industri LED kanggo segel perumahan lan anti banyu ruangan.

â— † Gunakake kanggo bohlam LED & Tube & lampu njero ruangan liyane

â— † Gunakake kanggo lampu Jalan, teluk Dhuwur & lampu njaba liyane

â— † Gunakake kanggo lampu otomatis LED


Informasi Pengepakanof Adhesive Bonding for LEDTS6603

1. Tabung hardplastik 100 ml

100 tabung / karton

2. Tabung hardplastik 300 ml

24 tabung / karton

3. Tabung hardplastik 2600ml

4 tabung / karton

4. Customizedpacking bisa ditampa


Panyimpenan lan Validitasof Adhesive Bonding for LEDTS6603

Supaya adoh saka bocah-bocah.

Disimpen ing panggonan sing adhem, berventilasi, garing.

Umur rak:6 wulan


Properti Khasof Adhesive Bonding for LEDTS6603

Barang

Indeks

Penampilan

Putih semi-aliran

Ngatasi wektu luang (min)

4 taun

Wektu tamba lengkap 25â „ƒ (H)

24

Viskositas (Peta.s)

55000

Gravitasi Khusus (g / cm3)

1.4

Atose (Shore) â ‰ ¥

55

Kekuwatan Tensil (Mpa) â ‰ ¥

2.5

Breaking Elongation (%) â ‰ ¥

250

BreakVoltage (kv / mm)

â 20 ‰

Kekuwatan Nglereni (MPa)

â ‰ ¥ 1

Kontrol listrik (1.2MHz)

2.8

Resistivitas Volume (Î © .cm3) â ‰ ¥

3.0 × 1014

 

Range suhu (â „ƒ)

-55~180

Resistensi semangat

V0

 

Informasi liyaneof Adhesive Bonding for LEDTS6603

Informasi ing ndhuwur bener, nanging ora ngemot kabeh informasi lan mung bisa digunakake minangka pandhuan.

Produk iki ROHS, REaching tundhuk. Ora ngemot komponen karsinogenik, mutagenik utawa teratogenik sing ora dingerteni.

 

Informasi luwih lengkap, bukak situs web: www.sztensan.com






Panas Tags: Ikatan Adesif kanggo LED, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing Tiongkok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing stok, Murah, Diskon, Rega murah, rega, Dhaptar rega, Quotation, Paling Anyar, Kualitas Tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.