Silikon Sealant Adhesive

Silikon Sealant Adhesive

TENSAN Adhesive Sealant Silicone TS6605 minangka silikon RTV semi-aliran kanthi fungsi anti banyu lan kekuatan panyegelan sing apik. Silikon Sealant Adhesive bisa digunakake kanggo bahan logam, kaca, keramik dll. Tekan, ROHS sing disertifikasiMSDS kanggo pangiriman udara / laut Cepet ngobati Non-korosif kanggo paling Tembaga, Bahan plastik Polikarbonat Fungsi anti banyu sing apik banget Kinerja panyegelan sing apik Kinerja sing apik kanggo insulasi

Model:TS6605

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Features & Benefits saka Adhesive Sealant Silicone TS6605

TENSAN LED silikon perekat TS6605 ireng silikon RTV semi-aliran kanthi fungsi anti banyu sing kuwat lan kekuatan panyegelan. Lampu perekat silikon LED bisa digunakake kanggo ikatan bahan logam, kaca, keramik lan liya-liyane.

â— † Tekan, sertifikasi ROHS

â— † MSDS kanggo pangiriman udara / laut

â— † Obat cepet

â— † Non-korosif kanggo bahan tembaga, Polycarbonateplastics

â— † Fungsi anti banyu sing apik banget

â— † Kinerja sealing sing apik banget

â— † Kinerja sing apik kanggo jampel


Aplikasi Khassaka Adhesive Sealant Silicone TS6605

Bahan iki digunakake sacara umum ing Industri LED kanggo segel perumahan lan anti banyu ruangan.

â— † Gunakake kanggo lampu njero ruangan

â— † Gunakake kanggo lampu Jalan, teluk Dhuwur & lampu njaba liyane

â— † Gunakake kanggo lampu otomatis LED


Informasi Pengepakansaka Adhesive Sealant Silicone TS6605

1. Tabung hardplastik 100 ml

100 tabung / karton

2. Tabung hardplastik 300 ml

24 tabung / karton

3. Tabung hardplastik 2600ml

4 tabung / karton

4. Customizedpacking bisa ditampa


Panyimpenan lan Validitassaka Adhesive Sealant Silicone TS6605

Supaya adoh saka bocah-bocah.

Disimpen ing panggonan sing adhem, berventilasi, garing.

Umur rak:6 wulan


Properti Khassaka Adhesive Sealant Silicone TS6605

Barang

Indeks

Penampilan

Ireng semi-aliran

Ngatasi wektu luang (min)

3~10

Wektu tamba lengkap 25â „ƒ (H)

24

Viskositas (Peta.s)

45000

Gravitasi Khusus (g / cm3)

1.2

Atose (Shore) â ‰ ¥

50

Kekuwatan Tensil (Mpa) â ‰ ¥

2.3

Breaking Elongation (%) â ‰ ¥

350

BreakVoltage (kv / mm)

â 20 ‰

CuttingStrength (MPa)

â ‰ ¥ 1

Kontrol listrik (1.2MHz)

2.8

Resistivitas Volume (Î © .cm3) â ‰ ¥

3.0 × 1014

 

Range suhu (â „ƒ)

-55~180

Resistensi semangat

V0

 

Informasi liyanesaka Adhesive Sealant Silicone TS6605

Informasi ing ndhuwur bener, nanging ora ngemot kabeh informasi lan mung bisa digunakake minangka pandhuan.

Produk iki ROHS, REaching tundhuk. Ora ngemot komponen karsinogenik, mutagenik utawa teratogenik sing ora dingerteni. V1

 

Informasi luwih lengkap, bukak situs web: www.sztensan.com


Panas Tags: Silikon Sealant Adhesive, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Pabrik, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing stok, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar rega, Quotation, Paling Anyar, Kualitas Tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.