Tempel Konduktif Termal Paling Apik

Tempel Konduktif Termal Paling Apik

Fitur & Keuntungan Pipa Konduktif Termal Terbaik TS1008 Pipa Konduktif Termal Paling apik minangka medium transfer panas komponen elektronik lan majelis lampu, digunakake kanggo nyuda suhu operasi elemen pemanas. Tekan, bersertifikasi ROHS Konduktivitas termal sing dhuwur resistensi suhu sing apik

Model:TS1006

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Fitur & Mupangate Pasta Konduktif Termal Terbaik TS1008   

Gajih termal minangka medium kanggo komponen panas elektronik lan majelis lampu, digunakake kanggo nyuda suhu operasi unsur pemanas.

â— † Tekan, sertifikasi ROHS

â— † Konduktivitas termal sing dhuwur

â— † Ketahanan suhu sing apik

 

Aplikasi Pasta Konduktif Termal Terbaik TS1008

â— † Majelis lampu

â— † Piranti telekomunikasi

â— † Elektronik konsumen

â— † Pasokan listrik

â— † Komponen listrik kanggo transportasi


Deskripsi Pasta Konduktif Termal Terbaik TS1008

Thermalgrease minangka sejenis senyawa pasta pastaorganosililik abu-abu. Produk iki nduweni sifat konduktivitas lan dielektrik sing apik, tahan cuaca, tahan polusi,

properti anti-ultraviolet lan properti insulasi tahan lembab sing apik. Produk iki ditrapake kanggo lapisan termal alat listrik lan produk elektronik sing gampang digunakake.

Informasi Paket grease termal TS1008

1. Tabung hardplastik 1KG

4kelas / karton

2. Tabung hardplastik 2600ml

4 tabung / karton


Panyimpenan lan Validitas Paste Konduktif Termal Terbaik TS1008

Suhu kamar sing disimpen, lan ing panggonan sing adhem, berventilasi, garing.

Papan perlindungan:12 wulan

 

 


Properti Khas Tempel Konduktif Termal Terbaik TS1008

Barang

Indeks

Penampilan

Putih

Kekhususan (g / cm3)

2.0

Viskositas (cP)

80000

Wektu tamba lengkap 25â „ƒ (H)

24

Thixotropy

1.6

Thermalresistensi 40 psi (â „ƒ-cm2 / Wï¼ ‰

0,09

Temperaturerange (â „ƒ)

-45 â „ƒ ~ 200 â„ ƒ

Komponen volatil¼ˆ150â „ƒ / 4Hï¼ ‰

0,02%

Volumeresistivity (Î © .cm3) â ‰ ¥

1,3 × 1013

Daya Dielektrik (KV / mm) â ‰ ¥

1,89

Konduktivitas termal (/W/m.K)

3.0

Dielektrik @ 1 kHz

14.0

 

Kepiye Bisa Mbantu Sampeyan Dina Iki

Nyritakake babagan kinerja, desain, lan tantangan produksi sampeyan. Ayo kita gunakake bahan, keahlian, pengetahuan aplikasi, lan pengalaman pangolahan adhedhasar sing bisa digunakake kanggo sampeyan.

 

Formore babagan produk, bukak:

www.sztensan.com

 


Panas Tags: Tempel Konduktif Termal Paling Apik, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing Tiongkok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing stok, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar rega, Quotation, Paling Anyar, Kualitas Tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.