Perekat Silikon RTV Ireng

Perekat Silikon RTV Ireng

Black RTV Silicone Adhesive TS5506 minangka silikon siji-komponen kanthi ikatan lan kekuatan panyegelan. Bisa digunakake kanggo bahan ikatan logam, kaca, keramik lan liya-liyane. REACH, ROHS CertifiedMSDS kanggo pangiriman udara / segara Ora karat kanggo bahan logam sing paling akeh

Model:TS5506

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Fitur & Manfaat Black RTV Silicone Adhesive TS5506

TENSANTS5506 minangka silikon siji komponen kanthi ikatan lan kekuatan panyegelan. Bisa digunakake kanggo bahan ikatan logam, kaca, keramik lsp.

â— †  REACH, ROHS certified

â— †MSDS kanggo pangiriman udara / laut

â— †Non-korosif kanggo bahan logam sing paling akeh

â— †Rasio pencet sing apik, cocog kanggo mesin

â— †Kekuwatan adesif sing apik

â— †Kinerja sing apik ing kahanan ekstrem

â— †Resistensi semangat sing apik


Aplikasi Khas Black RTV Silicone Adhesive TS5506

Silikon siji komponen iki akeh digunakake ing komponen elektronik TV, CRT, Driver, peralatan Telekomunikasi kanggo ikatan lan segel. Iki uga ditrapake ing produk sing ngobong tujuan forsealant, kayata logam, kaca kaca plastik lsp.


Informasi Pengemasan Black RTV Silicone Adhesive TS5506

1. Tabung hardplastik 100 ml

100 tabung / karton

2. Tabung hardplastik 300 ml

24 tabung / karton

3. Tabung hardplastik 2600ml

4 tabung / karton

4. Customizedpacking bisa ditampa


Panyimpenan lan Validitas Black RTV Silicone Adhesive TS5506

Jauh saka bocah.

Disimpen ing panggonan sing adhem, berventilasi, garing.

Umur rak:6 wulan

 

Properti Khas Black RTV Silicone Adhesive TS5506

Sadurunge ngobati

Barang

Indeks

Penampilan

Ireng semi-aliran

Ngatasi wektu luang (min)

3½½8

Wektu tamba lengkap 25â „ƒ (H)

24

Properti (g / cm3)

1,3 ± 0,02

Viskositas (mpa.s)

45000

Sawise ngobati

Barang

Indeks

Atose (Shore) â ‰ ¥

50

Kekuwatan Tensil (Mpa) â ‰ ¥

2.3

Breaking Elongation (%) â ‰ ¥

350

Volume resistivitas (Î © .cm3) â ‰ ¥

1,5 × 1014

 

Range suhu (â „ƒ)

-55~180

Resistensi semangat

V-0

 

Informasi liyane

Informasi ing ndhuwur bener, nanging ora ngemot kabeh informasi lan mung bisa digunakake minangka pandhuan.

Elektronik silikon TS5506 iku ROHS, REACH tundhuk. Ora ngemot komponen karsinogenik, mutagenik utawa teratogenik sing ora dingerteni.

 

Informasi luwih lengkap, bukak situs web: www.sztensan.com

 



Panas Tags: Perekat Silikon RTV Ireng, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Pabrik Grosir

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.