Silikon RTV Konduktif

Silikon RTV Konduktif

TENSAN Conductive RTV Silicone TS6601 minangka silikon RTV semi-aliran kanthi fungsi anti banyu lan kekuatan panyegelan sing apik. Elektronik Encapsulant Adhesive bisa digunakake kanggo ikatan bahan logam, kaca, keramik lsp. Tekan, ROHS sing disertifikasiMSDS kanggo pangiriman udara / laut Cepet ngobati Non-korosif kanggo paling Tembaga, Bahan plastik Polikarbonat Fungsi anti banyu sing apik banget Kinerja panyegelan sing apik Kinerja sing apik kanggo insulasi

Model:TS6601

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Fitur & Wukusaka Konduktif RTV Silikon TS6601

TENSAN Electronic Encapsulant Adhesive TS6601 yaiku silikon RTV semi-aliran kanthi fungsi anti banyu lan kekuatan panyegelan sing apik. Elektronik Encapsulant Adhesive bisa digunakake kanggo ikatan bahan logam, kaca, keramik lsp.

â— † Tekan, sertifikasi ROHS

â— † MSDS kanggo pangiriman udara / laut

â— † Obat cepet

â— † Non-korosif kanggo bahan tembaga, Polycarbonateplastics

â— † Fungsi anti banyu sing apik banget

â— † Kinerja sealing sing apik banget

â— † Kinerja sing apik kanggo jampel


Aplikasi Khassaka Konduktif RTV Silikon TS6601

Bahan iki digunakake sacara umum ing Industri LED kanggo segel perumahan lan anti banyu ruangan.

â— † Gunakake kanggo bohlam LED & Tube & lampu njero ruangan liyane

â— † Gunakake kanggo lampu Jalan, teluk Dhuwur & lampu njaba liyane

â— † Gunakake kanggo lampu otomatis LED


Packing Information saka Konduktif RTV Silikon TS6601

1. Tabung hardplastik 100 ml

100 tabung / karton

2. Tabung hardplastik 300 ml

24 tabung / karton

3. Tabung hardplastik 2600ml

4 tabung / karton

4. Customizedpacking bisa ditampa


Panyimpenan lan Validitassaka Konduktif RTV Silikon TS6601

Supaya adoh saka bocah-bocah.

Disimpen ing panggonan sing adhem, berventilasi, garing.

Umur rak: 6 wulan


Properti Khassaka Konduktif RTV Silikon TS6601

Barang

Indeks

Penampilan

Transparan semi-aliran

Ngatasi wektu luang (min)

3½½8

Wektu tamba lengkap 25â „ƒ (H)

24

Viskositas (Peta.s)

20000

Gravitasi Khusus (g / cm3)

0,92

Atose (Shore) â ‰ ¥

25

Kekuwatan Tensil (Mpa) â ‰ ¥

1.6

Breaking Elongation (%) â ‰ ¥

150

BreakVoltage (kv / mm)

â 20 ‰

CuttingStrength (MPa)

â ‰ ¥ 1

Kontrol listrik (1.2MHz)

2.8

Resistivitas Volume (Î © .cm3) â ‰ ¥

2.0 × 1014

 

Range suhu (â „ƒ)

-55~180

Resistensi semangat

HB

 

Informasi liyane

Informasi ing ndhuwur bener, nanging ora ngemot kabeh informasi lan mung bisa digunakake minangka pandhuan.

Produk iki ROHS, REaching tundhuk. Ora ngemot komponen karsinogenik, mutagenik utawa teratogenik sing ora dingerteni.

 

Informasi luwih lengkap, bukak situs web: www.sztensan.com




Panas Tags: Silikon RTV Konduktif, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing Tiongkok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing stok, Murah, Diskon, Rega murah, rega, Dhaptar rega, Quotation, Paling Anyar, Kualitas Tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.