Adhesive Thermal Adhem

Adhesive Thermal Adhem

TENSAN Adhesive Thermal Cooling adhesive thermally adhesive with heatsink and sealing kekuatan. Cooling Thermal Adhesive umume digunakake kanggo industri elektronik kanggo obligasi rong barang utawa ngisi kesenjangan lan nganakake panase. Jangkepi, sertifikasi ROHS kanggo pengiriman udara / segara Non-korosif kanggo bahan logam sing paling akeh konduktivitas termal ï ¬ resistensi sing apik kanggo owah-owahan suhu panas lan adhem ¬ Kinerja sing apik kanggo insulasi

Model:TS5505

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

 

Features & Benefits saka Adhesive Thermal Adhem

TENSAN TAdhesive Thermal Adhem is thermally adhesive with heatsink and sealing strength. Adhesive Thermal Adhem umume digunakake kanggo industri elektronik kanggo obligasi loro barang utawa ngisi kesenjangan lan nindakake panas.

â— † Tekan, sertifikasi ROHS

â— † MSDS kanggo pangiriman udara / laut

â— † Ora korosif kanggo bahan logam sing paling akeh

â— † Konduktivitas termal sing apik banget

â— † Resistensi sing apik kanggo ngganti panas lan adhem

â— † Kinerja sing apik kanggo jampel


Aplikasi KhassakaAdhesive Thermal Adhem

Bahan iki akeh ditrapake ing produk elektronik kayata elektronik konsumen, powerupply, piranti lampu lsp.

â— † Digunakake kanggo ngganti pelumas termal kanggo konduktor sink panas CPU

â— † Kanggo digunakake ing modul kontrol intelektual SCR lan radiatore

â— † Gunakake kanggo ngisi kesenjangan antara modul elektronik lan radiator lan nggawe prilaku panas


Informasi PengepakansakaAdhesive Thermal Adhem

1. Tabung hardplastik 100 ml

100 tabung / karton

2. Tabung hardplastik 300 ml

24 tabung / karton

3. Tabung hardplastik 2600ml

4 tabung / karton

4. Customizedpacking bisa ditampa


Panyimpenan lan ValiditassakaAdhesive Thermal Adhem

Supaya adoh saka bocah-bocah.

Disimpen ing panggonan sing adhem, berventilasi, garing.

Umur rak:6 wulan

 

Properti KhassakaAdhesive Thermal Adhem

Barang

Indeks

Penampilan

Putih semi-aliran

Ngatasi wektu luang (min)

5 taun15

Wektu tamba lengkap 25â „ƒ (H)

24

Viskositas (KCPS)

60

Gravitasi Khusus (g / cm3)

2,0 ± 0,02

Konduktivitas Termal

(w / m.k)

1.0

Resistensi Termal

@ 50psi

0,08

Break Down Voltage

(K Vac / mm)

> 6

Constant dielektrik

@ 1Mhz

6.0

Atose (Shore) â ‰ ¥

65

Kekuwatan Tensil (Mpa) â ‰ ¥

2.0

Breaking Elongation (%) â ‰ ¥

180

Resistivitas Volume (Î © .cm3) â ‰ ¥

5.0 × 1014

 

Range suhu (â „ƒ)

-50~200

Resistensi semangat

V-0

 

Informasi liyane

Informasi ing ndhuwur bener, nanging ora ngemot kabeh informasi lan mung bisa digunakake minangka pandhuan.

Produk iki ROHS, REaching tundhuk. Ora ngemot komponen karsinogenik, mutagenik utawa teratogenik sing ora dingerteni.

 

Informasi luwih lengkap, bukak situs web: www.sztensan.com



Panas Tags: Adhesive Thermal Cooling, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Pabrik China, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing stok, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar rega, Quotation, Paling Anyar, Kualitas Tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.