Sopir Potting Sopir

Sopir Potting Sopir

Fitur & Keuntungan Sopir Pembalap Sopir € TS 22 TS8822â € Potongan silikon rong komponen, 1 nganti 1, ngobati suhu kamar. REACH, ROHS, bersertifikat anti banyu Konduktivitas termal sing apik Gampang dicampur lan digunakake

Model:TS8822

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Features & Benefits saka Driver Potting Silikon TS8822

Loro komponen pot silikon, 1 nganti 1, ngobati suhu kamar.

â— † Tekan, ROHS, disertifikasi

â— † Apik anti banyu

â— † Konduktivitas termal sing apik

â— † Gampang dicampur lan digunakake


Lamaransaka Driver Potting Silikon TS8822

â— † Modul daya

â— † Adaptor

â— † Transformator

â— † Ballast

â— † Sensor

â— † Produk unit kontrol listrik


Katrangansaka Driver Potting Silikon TS8822

Tensansilicone 1 nganti 1 encapulants diwenehake dadi rong komponen komponen cair.

Aftermixing, rong bagean silikon bakal bisa diobati minangka elastomer fleksibel, sing migunani kanggo nglindhungi aplikasi assemble sistem PCB lan listrik.

Durasi aplikasi lan wektu ngobati suhu kamar ora beda karo jumlah bahan.


Informasi Pengepakansaka Driver Potting Silikon TS8822

20KG / 25KG / BUCKET

24 BUCKET / PALLET

Panyimpenan lan Validitas

Suhu kamar sing disimpen, lan ing panggonan sing adhem, berventilasi, garing.

Papan perlindungan:6 wulan


Properti Khassaka Driver Potting Silikon TS8822

Barang

Indeks

Werna

Bagean A: Putih / abu-abu enom

Bagean B: Putih

Viskositas

mPa · s (25â „ƒ)

Bagean A: 3500

Bagean B: 3500

Gravitasi Khusus (Cured)

1,60

Rasio Campuran

1: 1

Viskositas

mPa · s (25â „ƒ)

4500

Kapadhetan

g / cm3 (25â „ƒ)

1,60

Wektu kerja jam 25â „ƒ

(menit)

30-60

Panas Wektu

Hr / â „ƒ

0,5 / 80

Atose

(Shore A)

45

Konduktivitas Termal

(W / mK)

0,7

Dielektrik

(1MHz 25â "ƒ)

2.5

Kekuwatan Dielektrik

kV / mm (25â „ƒ)

> 18

VolumeResistivitas

(DC500V) Î © · cm

1,5 × 10-15

UL 94 Klasifikasi Flame

94 V-1


Kepiye Bisa Ngewangi Sampeyan Saiki

Nyritakake babagan kinerja, desain, lan produksi challanges sampeyan. Ayo kita gunakake bahan, keahlian, pengetahuan aplikasi, lan pengalaman pangolahan adhedhasar sing bisa digunakake kanggo sampeyan.

 

Formore babagan produk, bukak:

www.sztensan.com

 





Panas Tags: Sopir Pembalut Sopir, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing Tiongkok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing stok, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar rega, Quotation, Paling Anyar, Kualitas Tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.