Silicone Elektronik

Neutop / sealant elektronisi sing berprestasi kanthi kinerja dhuwur, pelekat / sealant sepisan, â € ¢ ngobati ing suhu kamar nalika kapapar ing kelembapan ing udaraâ € ¢ Sistem tamba Alkoxy â € ¢ Non-sag, paste konsistensiâ nglamar â € ¢ ngobati karet sing abot, fleksibel â € ¢ Apik banget kanggo akeh substrat.
View as  
 
Sugeng rawuh kanggo tuku Silicone Elektronik - Grosir pabrik Tensan - produsen lan pemasok ing China. Aku bakal nyedhiyani sampeyan dhaptar rega murah lan produk kutipan paling anyar ing wektu! {Tembung kunci} kabeh digawe ing China, rega murah lan ana diskon, kanthi stok, lan bisa disesuaikan.