Silikon Elektronik TS704
  • Air ProSilikon Elektronik TS704

Silikon Elektronik TS704

Silikon Elektronik TS704 minangka komponen silikon kanthi kekuatan ikatan lan kekedap. Bisa digunakake kanggo ikatan logam, kaca, keramik lan sapiturute. REACH, sertifikat ROHS, MSDS kanggo kiriman udara / segara, Ora corrosive kanggo bahan logam sing paling, rasio pers sing apik, cocog kanggo dispensing mesin, Kekuwatan adesif sing apik, kinerja sing apik ing kahanan sing ekstrem, Ketahanan geni sing apik

Model:TS704

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Fitur & Keuntungan saka Electronic Silicone TS704

TENSANTS704 minangka komponen silikon kanthi kekuatan ikatan lan kekedap. Bisa digunakake kanggo logam ikatan, kaca, keramik lan sapiturute.

â— REACH, sertifikasi ROHS

MSDS kanggo kiriman udara / segara

Non-corrosive kanggo bahan logam sing paling akeh

Rasio pers sing apik, cocog kanggo mesin machinedispensing

Kekuwatan adesif sing apik

Kinerja sing apik banget

Rintangan geni sing apik

 

Aplikasi Khusus Silikon Elektronik TS704

Silikon komponen siji iki digunakake ing komponen elektronikTV, CRT, Driver, peralatan Telekomunikasi kanggo ikatan lan sealant. Iki uga ditrapake ing produk inflamasi kanggo tujuan forsealant, kaya logam, glass,rubber plastik dll.

Informasi Kemasan babagan Elektronik Silicone TS704

1. Tabung Hardplastic 100 ml

100 tabung / karton

2. Tiub hardplastic 300 ml

24 tabung / karton

3. tabung Hardplastic 2600ml

4 tabung / karton

4. 4.Customizedpacking bisa ditampa

StorageandValiditas Elektronik Silicone TS704

Tetep saka bocah.

Disimpen ina cool, ventilated, Panggonan sing garing.

Urip beting:6 wulan

  

Properties Khas Elektronik Silicone TS704

Sadurunge Curing

Item

Indeks

Katon

Semi-aliran putih

Tuang wektu gratis (min)

3~8

Wektu ngobati lengkap 25â ƒ (H)

24

Properti (g / cm3)

1,2 ± 0,02

Kelikatan (mpa.s)

50000

Sawise Curing

Item

Indeks

Kekerasan (Shore) â ‰ ¥

25

Kekuwatan Tensile (Mpa) â ‰ ¥

1.8

Elongation Breaking (%) â ‰ ¥

130

Kekuwatan volume (Î © .cm3) â ‰ ¥

1,5 × 1014

 

Kisaran suhu (â ƒ)

-55~180

Rintangan geni

HB

 

Waca liyane

Informasi ing ndhuwur sing bener, ora ngemot kabeh informasi lan mung bisa nggunakake pandhuan asa.

Silikon Elektronik TS704 yaiku ROHS, REACH selaras. Ora ngemot komponen karsinogenik, mutagen utawa teratogenik.

 

Salajengipun bukaken situs web kita: www.sztensan.com

Panas Tags: Silikon Elektronik TS704, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Grosir, Tuku, Selaras, ing saham, Murah, Diskon, rega murah, Harga, dhaptar rega, Sebut Harga, Paling Anyar, berkualitas tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.