Sealant Silikon Elektronik

Sealant Silikon Elektronik

Elektronik Silikon Sealant TS5501 minangka silikon siji-komponen kanthi ikatan lan kekuatan panyegelan. Bisa digunakake kanggo bahan ikatan logam, kaca, keramik lan liya-liyane. REACH, ROHS CertifiedMSDS kanggo pangiriman udara / segara Ora karat kanggo bahan logam sing paling akeh

Model:TS5501

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Fitur & Mupangate Sealant Silikon Elektronik TS5501

TENSANTS5501 minangka silikon siji komponen kanthi ikatan lan kekuatan panyegelan. Bisa digunakake kanggo bahan ikatan logam, kaca, keramik lsp.

â— †  REACH, ROHS certified

â— †MSDS kanggo pangiriman udara / laut

â— †Non-korosif kanggo bahan logam sing paling akeh

â— †Rasio pencet sing apik, cocog kanggo mesin

â— †Kekuwatan adesif sing apik

â— †Kinerja sing apik ing kahanan ekstrem

â— †Resistensi semangat sing apik


Aplikasi Khas Sealant Silikon ElektronikTS5501

Silikon siji komponen iki akeh digunakake ing komponen elektronik TV, CRT, Driver, peralatan Telekomunikasi kanggo ikatan lan segel.

Iki uga ditrapake ing produk sing ngobong tujuan forsealant, kayata logam, plasticglass,rubber lsp.


Informasi Paket Sealant Silikon Elektronik TS5501

1. Tabung hardplastik 100 ml

100 tabung / karton

2. Tabung hardplastik 300 ml

24 tabung / karton

3. Tabung hardplastik 2600ml

4 tabung / karton

4. Customizedpacking bisa ditampa


Panyimpenan lan Validitas Elektronik Silika Sealant TS5501

Jauh saka bocah.

Disimpen ing panggonan sing adhem, berventilasi, garing.

Umur rak:6 wulan


Properti Khas Sealant Silikon Elektronik TS5501

Sadurunge ngobati

Barang

Indeks

Penampilan

Putih semi-aliran

Ngatasi wektu luang (min)

3 taun

Wektu tamba lengkap 25â „ƒ (H)

24

Properti (g / cm3)

1,38 ± 0,02

Viskositas (mpa.s)

55000

Sawise ngobati

Barang

Indeks

Atose (Shore) â ‰ ¥

60

Kekuwatan Tensil (Mpa) â ‰ ¥

2.5

Breaking Elongation (%) â ‰ ¥

250

Resistivitas volume (Î © .cm3) â ‰ ¥

1,5 × 1014

 

Range suhu (â „ƒ)

-55~180

Resistensi semangat

V-0

 

Informasi liyane

Informasi ing ndhuwur bener, nanging ora ngemot kabeh informasi lan mung bisa digunakake minangka pandhuan.

Elektronik Silikon TS5501 yaiku ROHS, sing cocog karo REACH. Ora ngemot komponen karsinogenik, mutagenik utawa teratogenik sing ora dingerteni.

 

Informasi luwih lengkap, bukak situs web: www.sztensan.com



Panas Tags: Sealant Silikon Elektronik, Cina, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing Tiongkok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing stok, Murah, Diskon, Rega murah, Harga, Dhaptar rega, Quotation, Paling Anyar, Kualitas Tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.