Epoxy AB Resin epoksi perekat

Epoxy AB Resin epoksi perekat

Epoxy AB Resin epoksi perekat minangka perekat epoxy rong komponen. Iki digunakake kanggo ikatan, mbenakake, ngisi, konduksi panas, konduksi listrik lan sapanunggalane produk elektronik, peralatan listrik, komponen lan produk liyane. Sawise ngobati, duwe kaluwihan koefisien ekspansi sing kurang, resistensi suhu dhuwur lan kurang, resistensi kejut lan resistensi geter, lan liya-liyane. Viskositas, kekerasan, kacepetan ngobati, konduktivitas termal utawa konduktivitas listrik bisa disetel miturut kabutuhan pelanggan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Epoxy AB Resin epoksi perekat minangka perekat epoxy rong komponen. Iki digunakake kanggo ikatan, mbenakake, ngisi, konduksi panas, konduksi listrik lan sapanunggalane produk elektronik, peralatan listrik, komponen lan produk liyane. 

Katrangan produk:
Produk iki minangka résep epoxy resin rong komponen. Iki digunakake kanggo ikatan, mbenakake, ngisi, konduksi panas, konduksi listrik lan sapanunggalane produk elektronik, peralatan listrik, komponen lan produk liyane. Sawise ngobati, duwe kaluwihan koefisien ekspansi sing kurang, resistensi suhu dhuwur lan kurang, resistensi kejut lan resistensi geter, lan liya-liyane. Viskositas, kekerasan, kacepetan ngobati, konduktivitas termal utawa konduktivitas listrik bisa disetel miturut kabutuhan pelanggan.

Karakteristik produk:
1. Curing cepet lan alami, jendela operasi sing amba.
2. Koefisien ekspansi sing sithik, resistensi sing apik banget kanggo suhu lan pengaruh sing dhuwur lan kurang.
3. Konduktivitas termal khusus, konduktivitas listrik.
Aplikasi utama:
1. Iki digunakake kanggo ikatan struktural saka macem-macem bahan, kalebu logam, keramik, kaca, kayu lan plastik.
2. Iki digunakake kanggo nutup, ngisi, anti banyu lan nguatake macem-macem komponen.
3. Iki digunakake kanggo ngisi, nindakake panas, nindakake listrik, lsp. Saka macem-macem piranti lan peralatan
Panas Tags: Epoxy AB Resin epoxy Adhesive, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Pabrik China, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing stok, Murah, Diskon, Rega murah, Harga, Dhaptar rega, Quotation, Paling Anyar, Kualitas Tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.