Karet Silikon sing Bisa Dipindhah

Karet Silikon sing Bisa Dipindhah

Fitur Karet Silikon sing Bisa Alir: â € ¢ Aliran ruangan lan suhu panasâ € ¢ Properti dielektrik sing apikâ € ¢ Pangolahan obat sing serbaguna sing cepet, bisa dikontrol suhu - Transparansi sing dhuwur ngidini komponen sing gampang

Model:TS9955

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Fitur & Mupangate sakaKaret Silikon sing Bisa Dipindhah

Silikon twocomponent digunakake kanggo ikatan, panyegelan lan lapisan komponen proteksi elektronika. Utamane digunakake kanggo lampu LED potting.

â— †  REACH, ROHS certified

â— †Adhesi sing apik banget

â— †Ora ana korosi, insulasi dhuwur


Aplikasi sakaKaret Silikon sing Bisa Dipindhah

â— †Pasokan listrik

â— †Konektor

â— †Sensor

â— †Kontrol industri

â— †Transformer


Katrangan sakaKaret Silikon sing Bisa Dipindhah

Tensan silicone elastomer consists of two liquid components A and B. When the two components are thoroughly mixed at a weight ratio of 1: 1, the mixed liquid will solidify into a flexible elastomer at room temperature. The duration of application  and the curing time at room temperature are independent of the amount of material.

Informasi Paket Silicone Elastomer TS9955

1. Rasio formix 10: 1

A20KG / B 2KG


Panyimpenan lan Validitas sakaKaret Silikon sing Bisa Dipindhah

Suhu kamar sing disimpen, lan ing panggonan sing adhem, berventilasi, garing.

Papan perlindungan:6 wulan

 

Properti Khas sakaKaret Silikon sing Bisa Dipindhah

Sadurunge ngobati

Barang

Indeks

Penampilan

Ireng / Putih

Rasio campuran

1: 1

Viscocity (25â „ƒï¼ŒMPa)

A: 7000

B: 14000

Properti (g / cm3)

A: 1,23 + 0,02

B: 0,95 + 0,02

Ngatasi wektu luang (min)

40-60

Sawise ngobati

Barang

Indeks

Atose (Shore) â ‰ ¤

55

Kekuwatan Tensil (PSI)

300

Breaking Elongation (%) â ‰ ¥

120

Resistivitas volume (Î © .cm3) â ‰ ¥

1 × 1014

Break voltase(KV / mmï¼ ‰ â ‰ ¥

14

Konstanta dielektrik(1MHZï¼ ‰

3.5

Range suhu (â „ƒ)

-45~150

 



Kepiye Bisa Mbantu Sampeyan Dina Iki

Nyritakake babagan kinerja, desain, lan tantangan produksi sampeyan. Ayo kita gunakake bahan, keahlian, pengetahuan aplikasi, lan pengalaman pangolahan adhedhasar sing bisa digunakake kanggo sampeyan.

 

Formore babagan produk, bukak:

www.sztensan.com

 


Panas Tags: Karet Silikon sing Bisa Alir, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing Tiongkok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing stok, Murah, Diskon, Rega murah, Harga, Dhaptar rega, Quotation, Paling Anyar, Kualitas Tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.