Tempel Konduktivitas Termal sing Apik

Tempel Konduktivitas Termal sing Apik

Fitur & Mupangate Pekat Konduktivitas Termal sing apik Pipa konduktivitas Termal sing apik minangka medium transfer panas komponen elektronik lan majelis lampu, digunakake kanggo nyuda suhu operasi elemen pemanas. Tekan, sertifikasi ROHS Konduktivitas termal sing dhuwur resistensi suhu sing apik

Model:TS1002

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Fitur & Mupangate Pipa Konduktivitas Termal sing Apik

Tempel termal minangka medium heattransfer komponen elektronik lan majelis lampu, digunakake kanggo nyuda suhu operasi unsur pemanas.

â— † Tekan, sertifikasi ROHS

â— † Konduktivitas termal sing dhuwur

â— † Ketahanan suhu sing apik

 


Aplikasi Pipa Konduktivitas Termal sing Apik

â— † Majelis lampu

â— † Piranti telekomunikasi

â— † Elektronik konsumen

â— † Pasokan listrik

â— † Komponen listrik kanggo transportasi


Deskripsi Pasta Konduktivitas Termal sing Apik

Thermalgrease minangka sejenis senyawa pasta pastaorganosililik abu-abu. Produk iki nduweni konduktivitas apik lan sifat dielektrik, resistensi cuaca, resistensi polusi, properti anti-ultraviolet lan sifat insulasi tahan lembab sing apik. Produk iki ditrapake kanggo lapisan termal alat listrik lan produk elektronik sing gampang digunakake.

Informasi Pengepakan

1. Tabung hardplastik 1KG

4kelas / karton

2. Tabung hardplastik 2600ml

4 tabung / karton

Panyimpenan lan Validitas

Suhu kamar sing disimpen, lan ing panggonan sing adhem, berventilasi, garing.

Papan perlindungan:12 wulan

 

 


Properti khas Pipa Konduktivitas Termal sing Apik

Barang

Indeks

Penampilan

Putih

Kekhususan (g / cm3)

2.0

Viskositas (cP)

80000

Wektu tamba lengkap 25â „ƒ (H)

24

Thixotropy

1.6

Thermalresistensi 40 psi (â „ƒ-cm2 / Wï¼ ‰

0,09

Temperaturerange (â „ƒ)

-45 â „ƒ ~ 200 â„ ƒ

Komponen volatil¼ˆ150â „ƒ / 4Hï¼ ‰

0,02%

Volumeresistivity (Î © .cm3) â ‰ ¥

1,3 × 1013

Daya Dielektrik (KV / mm) â ‰ ¥

1,89

Konduktivitas termal (/W/m.K)

1.5

Dielektrik @ 1 kHz

14.0


 


Kepiye Bisa Mbantu Sampeyan Dina Iki

Nyritakake babagan kinerja, desain, lan tantangan produksi sampeyan. Ayo kita gunakake bahan, keahlian, pengetahuan aplikasi, lan pengalaman pangolahan adhedhasar sing bisa digunakake kanggo sampeyan.

 

Formore babagan produk, bukak:

www.sztensan.com

 


Panas Tags: Tempel Konduktivitas Termal sing Apik, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Pabrik Tiongkok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing stok, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar rega, Quotation, Paling Anyar, Kualitas Tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.