Kinerja Waterproof Silikon RTV Sealant Elektronik

Kinerja Waterproof Silikon RTV Sealant Elektronik

RTV Silicone Sealant minangka silikon siji komponen kanthi ikatan lan kekuatan panyegelan. Bisa digunakake kanggo bahan ikatan logam, kaca, keramik lan liya-liyane. REACH, ROHS CertifiedMSDS kanggo pangiriman udara / segara Ora karat kanggo bahan logam sing paling akeh

Model:TS5506

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kinerja Waterproof Silikon RTV Sealant Elektronik

Fitur & Mupangate Sealant Silikon RTVkanggo Elektronik

TENSANTS5506 minangka silikon siji komponen kanthi ikatan lan kekuatan panyegelan. Bisa digunakake kanggo bahan ikatan logam, kaca, keramik lsp.

â— †  REACH, ROHS certified

â— †MSDS kanggo pangiriman udara / laut

â— †Non-korosif kanggo bahan logam sing paling akeh

â— †Rasio pencet sing apik, cocog kanggo mesin

â— †Kekuwatan adesif sing apik

â— †Kinerja sing apik ing kahanan ekstrem

â— †Resistensi semangat sing apik



Typical Applications of RTV Silicone Sealant kanggo Elektronik

Silikon siji komponen iki akeh digunakake ing komponen elektronik TV, CRT, Driver, peralatan Telekomunikasi kanggo ikatan lan segel. Iki uga ditrapake ing produk sing ngobong tujuan forsealant, kayata logam, kaca kaca plastik lsp.


Packing Information of RTV Silicone Sealant kanggo Elektronik

1. Tabung hardplastik 100 ml

100 tabung / karton

2. Tabung hardplastik 300 ml

24 tabung / karton

3. Tabung hardplastik 2600ml

4 tabung / karton

4. Customizedpacking bisa ditampa


Storage and Validity of RTV Silicone Sealant kanggo Elektronik

Jauh saka bocah.

Disimpen ing papan sing adhem, berventilasi, garing.

Umur rak:6 wulan

 

Typical Properties of RTV Silicone Sealant kanggo Elektronik

Sadurunge ngobati

Barang

Indeks

Penampilan

Ireng semi-aliran

Ngatasi wektu luang (min)

3½½8

Wektu tamba lengkap 25â „ƒ (H)

24

Properti (g / cm3)

1,3 ± 0,02

Viskositas (mpa.s)

45000

Sawise ngobati

Barang

Indeks

Atose (Shore) â ‰ ¥

50

Kekuwatan Tensil (Mpa) â ‰ ¥

2.3

Breaking Elongation (%) â ‰ ¥

350

Volume resistivitas (Î © .cm3) â ‰ ¥

1,5 × 1014

 

Range suhu (â „ƒ)

-55~180

Resistensi semangat

V-0

 

Informasi liyane

Informasi ing ndhuwur bener, nanging ora ngemot kabeh informasi lan mung bisa digunakake minangka pandhuan.

Elektronik silikon TS5506 iku ROHS, REACH tundhuk. Ora ngemot komponen karsinogenik, mutagenik utawa teratogenik sing ora dingerteni.

 

Informasi luwih lengkap, bukak situs web: www.sztensan.com

 



Panas Tags: Kinerja Waterproof Elektronik Silikon Sealant RTV, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing Tiongkok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing stok, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar rega, Quotation, Paling Anyar, Kualitas Tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.