Pad Konduktif Panas

Pad Konduktif Panas

Aplikasi khas Lampu LED Konduktif Panas TS300, pencahayaan peralatan rumah tangga, monitor LCD Antarane semikonduktor lan sink panas. Produk komunikasi, telpon pinter, PC tablet Komputer ing komputer desktop, laptop lan komputer portebel liyane. Sumber daya listrik Listrik.

Model:TS300

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pad Konduktif Panas

Our company (Tensan) produces high-adhesion thermal conductive silicone pad, which was mainly used in low fastening pressure applications. Low modulus polymers attached to fiberglass substrates, Between the machine's contact surfaces it can be used as a fill interface. High adhesion and low atose, enhanced voltage breakdown, good electrical insulation, to meet the ROHS and UL environmental requirements. It is with high thermal conductivity, and made of fiberglass cloth thermal silicone pad, mainly used for heating devices and heat sink or heat conduction for product shells without fastening device.


Typical applications for Pad Konduktif Panas

â— † Lampu LED, peralatan lampu

â— † Peralatan rumah tangga, monitor LCD

â— † Antarane semikonduktor lan sink panas

â— † Produk komunikasi, telpon pinter, PC tablet

◆ Desktop computers, oratebooks and other portable computers

â— † Tenaga listrik Peralatan listrik listrik


Fiturs and advantages of Pad Konduktif Panas

Konduktivitas termal sing dhuwur, resistensi termal sing kurang;

Kinerja insulasi sing apik banget;

Lemah permukaan sing apik;

Ketahanan sing apik, durasi jangka panjang sing bisa dipercaya


Elements of Pad Konduktif Panas

Wêdakakêna ceramicthermal; Elastomer silikon

 

Fitur

Nilai khas

Standar tes

warna

klawu

visual

Kandel (mm)

0,5-0,75

1.0-5.0

ASTMD374

Serat kaca dikiataken

iya

ora

Tensanmethod

kapadhetan

2.9

ASTMD792

atose

75

50

ASTMD2240

MUNGKIN

-50-240

Tensanmethod

LISTRIK

Breakdownvoltage (KV)

6

ASTMD149

Volumeresistivity

1,5 * 10 ^ 13

ASTMD257

Flamerating

V0

UL94

Thermalconductive (w / m.k)

3.0

ASTMD5470

 

Product description of Pad Konduktif Panas

1. Produk kasebut nduweni konduktivitas termal sing dhuwur, kanthi tekanan relatif bisa ngrampungake resistensi termal antarmuka. Aplikasi piranti listrik lan pendinginan utawa cangkang mesin, sampeyan bisa kanthi efektif nyopot udhara, kanggo nggayuh efek ngisi sing apik.

2. Produk kanthi tekanan insulasi sing stabil lan stabilitas suhu, aman lan andal.

3. Produk kasebut nduweni kelembutan lan ketahanan sing apik.

Production Environment of Pad Konduktif Panas

Our company is committed to becoming a leading thermal management and electromagnetic shielding material solution company that can challenge the international giants through independent research and development materials and its application techoralogy. The control of harmful substances is in line with the EU ROHS / ROHS control standards.


Packing specifications of Pad Konduktif Panas

Ukuran: dawa 400mm * 200mm (0,5â ‰ ¤Tâ ‰ ¤5.0mm), miturut kabutuhan pelanggan


Kesehatan lan keamanan

Umur rak: 18 wulan;

Kondisi panyimpenan: Papan sing adhem lan garing (5â „ƒ


Liyane

Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk, bukak situs web.www.sztensan.com/[email protected]  

Tel.:+86-755-23778007



Panas Tags: Pad Konduktif Panas, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing Tiongkok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing stok, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Quotation, Paling Anyar, Kualitas Tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.