Silikon Potting Konduktif Panas

Silikon Potting Konduktif Panas

Fitur & Mupangate Pot Silikon Konduktif Panas TS8822 € ‹Potongan silikon rong komponen, 1 nganti 1, ngobati suhu kamar. REACH, ROHS, bersertifikat anti banyu Konduktivitas termal sing apik Gampang dicampur lan digunakake

Model:TS8822

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Features & Benefits saka Pot konduktif silikon panas TS8822

Loro komponen pot silikon, 1 nganti 1, ngobati suhu kamar.

â— † Tekan, ROHS, disertifikasi

â— † Apik anti banyu

â— † Konduktivitas termal sing apik

â— † Gampang dicampur lan digunakake


Lamaransaka Pot konduktif silikon panas TS8822

â— † Modul daya

â— † Adaptor

â— † Transformator

â— † Ballast

â— † Sensor

â— † Produk unit kontrol listrik


Katrangansaka Pot konduktif silikon panas TS8822

Tensansilicone 1 nganti 1 encapulants diwenehake dadi rong komponen komponen cair.

Aftermixing, rong bagean silikon bakal bisa diobati minangka elastomer fleksibel, sing migunani kanggo nglindhungi aplikasi assemble sistem PCB lan listrik.

Durasi aplikasi lan wektu ngobati suhu kamar ora beda karo jumlah bahan.


Informasi Pengepakansaka Pot konduktif silikon panas TS8822

20KG / 25KG / BUCKET

24 BUCKET / PALLET

Panyimpenan lan Validitas

Suhu kamar sing disimpen, lan ing panggonan sing adhem, berventilasi, garing.

Papan perlindungan:6 wulan


Properti Khassaka Pot konduktif silikon panas TS8822

Barang

Indeks

Werna

Bagean A: Putih / abu-abu enom

Bagean B: Putih

Viskositas

mPa · s (25â „ƒ)

Bagean A: 3500

Bagean B: 3500

Gravitasi Khusus (Cured)

1,60

Rasio Campuran

1: 1

Viskositas

mPa · s (25â „ƒ)

4500

Kapadhetan

g / cm3 (25â „ƒ)

1,60

Wektu kerja jam 25â „ƒ

(menit)

30-60

Panas Wektu

Hr / â „ƒ

0,5 / 80

Atose

(Shore A)

45

Konduktivitas Termal

(W / mK)

0,7

Dielektrik

(1MHz 25â "ƒ)

2.5

Kekuwatan Dielektrik

kV / mm (25â „ƒ)

> 18

VolumeResistivitas

(DC500V) Î © · cm

1,5 × 10-15

UL 94 Klasifikasi Flame

94 V-1


Kepiye Bisa Ngewangi Sampeyan Saiki

Nyritakake babagan kinerja, desain, lan produksi challanges sampeyan. Ayo kita gunakake bahan, keahlian, pengetahuan aplikasi, lan pengalaman pangolahan adhedhasar sing bisa digunakake kanggo sampeyan.

 

Formore babagan produk, bukak:

www.sztensan.com

 





Panas Tags: Silikon Potting Konduktif Panas, Cina, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing Tiongkok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing stok, Murah, Diskon, Rega murah, rega, Dhaptar rega, Quotation, Paling Anyar, Kualitas Tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.