Potting Konduktif Panas

Potting Konduktif Panas

Fitur & Mupangate Pot konduktif Panas TS8800 Potongan silikon rong komponen, 1 nganti 1, ngobati suhu kamar. REACH, ROHS, bersertifikat anti banyu Konduktivitas termal sing apik Gampang dicampur lan digunakake

Model:TS8800

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Features & Benefits of Heat Cnduke Potting TS8800

Loro komponen pot silikon, 1 nganti 1, ngobati suhu kamar.

l REACH, ROHS, disertifikasi

l Apik anti banyu

l   Good thermal cndukiki

l Gampang dicampur lan digunakake

Enkulasi silikon pot

Heat Cnduke Potting TS8800

l Modul daya

l Adaptor

l Transformer

l Ballast

l Sensor

l Produk unit kontrol listrik

Katranganof Heat Cnduke Potting TS8800

Tensansilicone 1 nganti 1 encapulants diwenehake dadi rong komponen komponen cair.

Aftermixing, rong bagean silikon bakal bisa diobati minangka elastomer fleksibel, sing migunani kanggo nglindhungi aplikasi assemble sistem PCB lan listrik.

Durasi aplikasi lan wektu pangobatan ing suhu kamar ora beda karo jumlah bahan.


Informasi Pengepakanof Heat Cnduke Potting TS8800

20KG / 25KG / BUCKET

24 BUCKET / PALLET


Panyimpenan lanValidiki of Heat Cnduke Potting TS8800

Suhu kamar sing disimpen, lan ing panggonan sing adhem, berventilasi, garing.

Papan perlindungan: 6 wulan

 

Properti Khasof Heat Cnduke Potting TS8800

Barang

Indeks

Werna

Bagean A: Putih / abu-abu enom

Bagean B: Putih

Viscosiki

mPa·s (25â „ƒ)

Bagean A: 4500

Bagean B: 3800

Specific Graviki ( Cured )

1,60

Rasio Campuran

1: 1

Viscosiki

mPa·s (25â „ƒ)

4500

Densiki

g/cm3 (25â „ƒ)

1,60±0.05

Wektu kerja jam 25â „ƒ

(menit)

30-60

Panas Wektu 

Hr/â „ƒ

0,5 / 80

Atose

(Shore A)

45

TermalCndukiki

(W / mK)

0,6

DielektrikConstant

(1MHz 25â „ƒ)

2.5

Dielektrik Skekuwatan

kV/mm (25â „ƒ)

> 18

VolumeResistiviki

(DC500V) Î © · cm

1,5 ×10-15

UL 94 Klasifikasi Flame

94 V-1

 

Kepiye Bisa Ngewangi Sampeyan Saiki

Nyritakake babagan kinerja, desain, lan produksi challanges sampeyan. Ayo kita gunakake bahan, keahlian, pengetahuan aplikasi, lan pengalaman pangolahan adhedhasar sing bisa digunakake kanggo sampeyan.

 

Formore babagan produk, bukak:

www.sztensan.com

 

Panas Tags: Pot konduktif Panas, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing Tiongkok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing stok, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar rega, Quotation, Paling Anyar, Kualitas Tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.