Heatsink Kanggo CPU
  • Air ProHeatsink Kanggo CPU

Heatsink Kanggo CPU

Gampang kanggo nggunakake

Model:TS88

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

  • Iki njamin manawa panas digawe saka CPU utawa GPU dilebokake kanthi efisien.
  • Beda karo senyawa termal logam lan silikon, ts88do Tensan ora kompromi sajrone wektu.
  • Kanthi konsistensi sing cocog, TS88 gampang digunakake, sanajan kanggo pamula.
  • Formula, TS88 Tensan njamin dissipation panas sing luar biasa saka komponen lan ndhukung stabilitas sing dibutuhake kanggo nyurung sistem sampeyan.
  • Komposisi karbon-partikel karbon sing nyebabake konduktivitas termal sing dhuwur banget.

Panas Tags: Heatsink Kanggo CPU

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.