Heatsink kanggo GPU

Heatsink kanggo GPU

Heatsink kanggo GPU TS88

Model:TS88

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Heatsink kanggo GPU TS88


  • Iki njamin manawa panas sing digawe saka CPU utawa GPU dibuwang kanthi efisien.
  • Beda karo senyawa termal logam lan silikon, tsens Tensan ora kompromi kanthi suwe.
  • Kanthi konsistensi sing ideal, TS88 gampang digunakake, malah kanggo para pemula.
  • Formula, TS88 saka Tensan njamin disipasi panas sing luar biasa saka komponen lan ndhukung stabilitas sing dibutuhake kanggo meksa sistem sampeyan nganti wates.
  • Dumadi saka partikel mikro karbon sing nyebabake konduktivitas termal sing dhuwur banget.

Panas Tags: Heatsink kanggo GPU, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing Tiongkok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing stok, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar rega, Quotation, Paling Anyar, Kualitas Tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.