Grease Termal Kinerja Dhuwur

Grease Termal Kinerja Dhuwur

Grease Termal Kinerja Dhuwur minangka medium transfer panas komponen elektronik lan majelis cahya, digunakake kanggo nyuda suhu operasi unsur pemanas. Tekan, ROHS konduktivitas termal Tinggi resistensi suhu sing apik

Model:TS1001

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Features & Benefits  saka Grease Termal Kinerja Dhuwur TS1001

Gajih termal minangka medium kanggo komponen panas elektronik lan majelis lampu, digunakake kanggo nyuda suhu operasi unsur pemanas.

â— † Tekan, sertifikasi ROHS

â— † Konduktivitas termal sing dhuwur

â— † Ketahanan suhu sing apik

 

Aplikasi Grease Thermal Kinerja Tinggi Dhuwur100100

â— † Majelis lampu

â— † Piranti telekomunikasi

â— † Elektronik konsumen

â— † Pasokan listrik

â— † Komponen listrik kanggo transportasi


Description saka Grease Termal Kinerja Dhuwur TS1001

Thermalgrease minangka sejenis senyawa pasta pastaorganosililik abu-abu. Produk iki nduweni konduktivitas apik lan sifat dielektrik, resistensi cuaca, resistensi polusi, properti anti-ultraviolet lan sifat insulasi tahan lembab sing apik. Produk iki ditrapake kanggo lapisan termal alat listrik lan produk elektronik sing gampang digunakake.


Informasi Pengepakansaka Grease Termal Kinerja Dhuwur TS1001

1. Tabung hardplastik 1KG

4kelas / karton

2. Tabung hardplastik 2600ml

4 tabung / karton

Panyimpenan lan Validitas

Suhu kamar sing disimpen, lan ing panggonan sing adhem, berventilasi, garing.

Papan perlindungan:12 wulan


 

 

Properti Khassaka Grease Termal Kinerja Dhuwur TS1001

Barang

Indeks

Penampilan

Putih

Kekhususan (g / cm3)

2.0

Viskositas (cP)

80000

Wektu tamba lengkap 25â „ƒ (H)

24

Thixotropy

1.6

Thermalresistensi 40 psi (â „ƒ-cm2 / Wï¼ ‰

0,09

Temperaturerange (â „ƒ)

-45 â „ƒ ~ 200 â„ ƒ

Komponen volatil¼ˆ150â „ƒ / 4Hï¼ ‰

0,02%

Volumeresistivity (Î © .cm3) â ‰ ¥

1,3 × 1013

Daya Dielektrik (KV / mm) â ‰ ¥

1,89

Konduktivitas termal (/W/m.K)

1.0

Dielektrik @ 1 kHz

14.0


 

Kepiye Bisa Mbantu Sampeyan Dina Iki

Nyritakake babagan kinerja, desain, lan tantangan produksi sampeyan. Ayo kita gunakake bahan, keahlian, pengetahuan aplikasi, lan pengalaman pangolahan adhedhasar sing bisa digunakake kanggo sampeyan.

 

Formore babagan produk, bukak:

www.sztensan.com

 


Panas Tags: Grease Termal Kinerja Tinggi, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing Tiongkok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing stok, Murah, Diskon, Rega murah, rega, Dhaptar rega, Kutipan, Paling Anyar, Kualitas Tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.