Pot konduktivitas Termal Dhuwur

Pot konduktivitas Termal Dhuwur

Fitur & Mupangate Potensi Konduktivitas Termal Dhuwur TS8811â € potting silikon rong komponen, 1 nganti 1, nambani suhu kamar.

Model:TS8811

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Fitur & Mupangate Potensi Konduktivitas Termal Dhuwur TS8811

Loro komponen pot silikon, 1 nganti 1, ngobati suhu kamar.

â— †Tekan, ROHS, disertifikasi

â— † Anti banyu apik

â— † Konduktivitas termal sing apik

â— † Gampang dicampur lan digunakake


Aplikasi Potting Konduktivitas Termal Dhuwur TS8811

â— † Modul daya

â— † Adaptor

â— † Transformer

â— † Ballast

â— † Sensor

â— † Produk unit kontrol listrik


Deskripsi Potting Konduktivitas Termal Dhuwur TS8811

Tensansilicone 1 nganti 1 encapulants diwenehake dadi rong komponen komponen cair.

Aftermixing, rong bagean silikon bakal bisa diobati minangka elastomer fleksibel, sing migunani kanggo nglindhungi aplikasi assemble sistem PCB lan listrik.

Durasi aplikasi lan wektu ngobati suhu kamar ora beda karo jumlah bahan.


Informasi Paket Potting Konduktivitas Termal Dhuwur TS8811

20KG / 25KG / BUCKET

24 BUCKET / PALLET


Panyimpenan lan Validitas Potensi Konduktivitas Termal Dhuwur TS8811

Suhu kamar sing disimpen, lan ing panggonan sing adhem, berventilasi, garing.

Papan perlindungan:6 wulan

 

Properti Khas Potting Konduktivitas Termal Dhuwur TS8811

Barang

Indeks

Werna

Bagean A: Putih / abu-abu enom

Bagean B: Putih

Viskositas

mPa · s (25â „ƒ)

Bagean A: 3800

Bagean B: 3600

Gravitasi Khusus (Cured)

1,58

Rasio Campuran

1: 1

Viskositas

mPa · s (25â „ƒ)

1800 ± 400

Kapadhetan

g / cm3 (25â „ƒ)

1,65 ± 0,05

Wektu kerja jam 25â „ƒ

(menit)

30-60

Panas Wektu

Hr / â „ƒ

0,5 / 80

Atose

(Shore A)

55 ± 5

Konduktivitas Termal

(W / mK)

0,6

Dielektrik

(1MHz 25â "ƒ)

3.0

Kekuwatan Dielektrik

kV / mm (25â „ƒ)

> 20.9

VolumeResistivitas

(DC500V) Î © · cm

1,5 × 10-14

UL 94 Klasifikasi Flame

94 V-0


Kepiye Bisa Ngewangi Sampeyan Saiki

Nyritakake babagan kinerja, desain, lan produksi challanges sampeyan. Ayo kita gunakake bahan, keahlian, pengetahuan aplikasi, lan pengalaman pangolahan adhedhasar sing bisa digunakake kanggo sampeyan.

 

Formore babagan produk, bukak:

www.sztensan.com

 




Panas Tags: Pot konduktivitas termal sing dhuwur, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Pabrik Tiongkok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing stok, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar rega, Quotation, Paling Anyar, Kualitas Tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.