Adhesive Tabung Silikon LED
  • Air ProAdhesive Tabung Silikon LED

Adhesive Tabung Silikon LED

Shenzhen Tensan minangka pabrik profesional Tube LED. Bisa uga ana akeh pabrikan Tube LED ing kana, nanging ora kabeh pabrikan Tube LED padha. Keahlian profesional ing manufaktur Tube LED wis diasah sajrone 10+ taun kepungkur.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Deskripsi LED Tube

Katrangan Produk

Cina Nggawe Sealant Silikon RTV kanggo Lampu LED / Lampu Jalan / Tabung LED

Fitur & Manfaat Sealant Silikon LED RTV

TENSAN LED RTV Sealant Sealant TS6603 silikon RTV semi-aliran kanthi fungsi anti banyu sing kuwat lan kekuatan panyegelan.Sealant Silikon LED RTVTS6603 bisa digunakake kanggo ikatan bahan logam, kaca, keramik lsp.

â— † Tekan, sertifikasi ROHS

â— † MSDS kanggo pangiriman udara / laut

â— † Obat cepet

â— † Non-korosif kanggo bahan plastik Tembaga, Polikarbonat

â— † Fungsi anti banyu sing apik banget

â— † Kinerja sealing sing apik banget

â— † Kinerja sing apik kanggo jampel


Lembar DatasakaSealant Silikon LED RTVTS6603

Barang

Indeks

Penampilan

Putih semi-aliran

Ngatasi wektu luang (min)

4 taun

Wektu tamba lengkap 25â „ƒ (H)

24

Viskositas (Peta.s)

55000

Gravitasi Khusus (g / cm3)

1.4

Atose (Shore) â ‰ ¥

55

Kekuwatan Tensil (Mpa) â ‰ ¥

2.5

Breaking Elongation (%) â ‰ ¥

250

Tegangan Break (kv / mm)

â 20 ‰

Kekuwatan Nglereni (MPa)

â ‰ ¥ 1

Konstanta dielektrik (1.2MHz)

2.8

Resistivitas Volume (Î © .cm3) â ‰ ¥

3.0 × 1014

 

Range suhu (â „ƒ)

-55~180

Resistensi semangat

V0




Aplikasi KhassakaSealant Silikon LED RTV TS6603

Materi iki digunakake ing industri LED kanggo segel omah lan anti banyu ruangan.

â— † Digunakake kanggo bohlam LED & Tube & lampu njero ruangan liyane

â— † Digunakake kanggo lampu Jalan, teluk Dhuwur & lampu ruangan liyane

â— † Digunakake kanggo lampu otomatis LED


Informasi PengepakansakaSealant Silikon LED RTVTS6603

1. Tabung plastik keras 100 ml

100 tabung / karton

2. Tabung plastik keras 300 ml

24 tabung / karton

3. Tabung plastik keras 2600ml

4 tabung / karton

4. Kemasan khusus bisa ditampa


Panyimpenan lan ValiditassakaLED Tube

Supaya adoh saka bocah-bocah.

Disimpen ing papan sing adhem, berventilasi, garing.

Umur rak:6 wulan

 

Informasi liyane

Informasi ing ndhuwur bener, nanging ora ngemot kabeh informasi lan mung bisa digunakake minangka pandhuan.

Produk iki cocog karo ROHS, REACH. Ora ngemot komponen karsinogenik, mutagenik utawa teratogenik sing ora dingerteni.

 

Informasi luwih lengkap, bukak situs web: www.sztensan.com


Hot Tags: Cina Nggawe Sealant Silikon RTV kanggo Lampu LED / Lampu Jalan / Tabung LED, China, Manufacturers, Suppliers, Factory, Made in China, Wholesale, Buy, Customized, in stock, Cheap, Discount, Low price, Price, Price list, Quotation, Newest, High quality

Adhesive Tabung Silikon LED

Features & Benefits sakaAdhesive Tabung Silikon LED

TENSAN LED RTV Sealant Sealant TS6603 silikon RTV semi-aliran kanthi fungsi anti banyu sing kuwat lan kekuatan panyegelan.Sealant Silikon LED RTVTS6603 bisa digunakake kanggo ikatan bahan logam, kaca, keramik lsp.

â— † Tekan, sertifikasi ROHS

â— † MSDS kanggo pangiriman udara / laut

â— † Obat cepet

â— † Non-korosif kanggo bahan plastik Tembaga, Polikarbonat

â— † Fungsi anti banyu sing apik banget

â— † Kinerja sealing sing apik banget

â— † Kinerja sing apik kanggo jampel


Lembar DatasakaAdhesive Tabung Silikon LED

Barang

Indeks

Penampilan

Putih semi-aliran

Ngatasi wektu luang (min)

4 taun

Wektu tamba lengkap 25â „ƒ (H)

24

Viskositas (Peta.s)

55000

Gravitasi Khusus (g / cm3)

1.4

Atose (Shore) â ‰ ¥

55

Kekuwatan Tensil (Mpa) â ‰ ¥

2.5

Breaking Elongation (%) â ‰ ¥

250

Tegangan Break (kv / mm)

â 20 ‰

Kekuwatan Nglereni (MPa)

â ‰ ¥ 1

Konstanta dielektrik (1.2MHz)

2.8

Resistivitas Volume (Î © .cm3) â ‰ ¥

3.0 × 1014

 

Range suhu (â „ƒ)

-55~180

Resistensi semangat

V0




Aplikasi KhassakaAdhesive Tabung Silikon LED

Materi iki digunakake ing industri LED kanggo segel omah lan anti banyu ruangan.

â— † Digunakake kanggo bohlam LED & Tube & lampu njero ruangan liyane

â— † Digunakake kanggo lampu Jalan, teluk Dhuwur & lampu ruangan liyane

â— † Digunakake kanggo lampu otomatis LED


Informasi PengepakansakaAdhesive Tabung Silikon LED

1. Tabung plastik keras 100 ml

100 tabung / karton

2. Tabung plastik keras 300 ml

24 tabung / karton

3. Tabung plastik keras 2600ml

4 tabung / karton

4. Kemasan khusus bisa ditampa


Panyimpenan lan ValiditassakaAdhesive Tabung Silikon LED

Supaya adoh saka bocah-bocah.

Disimpen ing papan sing adhem, berventilasi, garing.

Umur rak:6 wulan

 

Other Information sakaAdhesive Tabung Silikon LED

Informasi ing ndhuwur bener, nanging ora ngemot kabeh informasi lan mung bisa digunakake minangka pandhuan.

Produk iki cocog karo ROHS, REACH. Ora ngemot komponen karsinogenik, mutagenik utawa teratogenik sing ora dingerteni.

 

Informasi luwih lengkap, bukak situs web: www.sztensan.com






Hot Tags: Cina Nggawe Sealant Silikon RTV kanggo Lampu LED / Lampu Jalan / Tabung LED, China, Manufacturers, Suppliers, Factory, Made in China, Wholesale, Buy, Customized, in stock, Cheap, Discount, Low price, Price, Price list, Quotation, Newest, High quality
Panas Tags: Adhesive Tabung Silikon LED, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing Tiongkok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing stok, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar rega, Quotation, Paling Anyar, Kualitas Tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.