Adesif multi-fungsi

Adesif multi-fungsi

TENSAN TS6602 silikon RTV semi-aliran kanthi fungsi anti banyu sing kuwat lan kekuatan panyegelan. Adesif multi-fungsi bisa digunakake kanggo bahan ikatan logam, kaca, keramik lan liya-liyane. Tekan, sertifikasi ROHS kanggo pengiriman udara / laut Cepet ngobati Non-korosif kanggo Tembaga , Bahan plastik PolikarbonatFungsi anti banyu sing apik banget Kinerja panyegelan sing apik Kinerja sing apik kanggo insulasi

Model:TS6602

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Features & Benefits saka Multi-fungsi Adhesive TS6602

TENSAN TS6602 is semi-aliran RTV silicone with good waterproof function and sealing strength.Multi-functional Adhesive can be used for bonding metal, glass, ceramics etc. material.

â— † Tekan, sertifikasi ROHS

â— † MSDS kanggo pangiriman udara / laut

â— † Obat cepet

â— † Non-korosif kanggo bahan tembaga, Polycarbonateplastics

â— † Fungsi anti banyu sing apik banget

â— † Kinerja sealing sing apik banget

â— † Kinerja sing apik kanggo jampel

Aplikasi Khassaka Multi-fungsi Adhesive TS6602

Bahan iki digunakake sacara umum ing Industri LED kanggo segel perumahan lan anti banyu ruangan.

â— † Gunakake kanggo bohlam LED & Tube & lampu njero ruangan liyane

â— † Gunakake kanggo lampu Jalan, teluk Dhuwur & lampu njaba liyane

â— † Gunakake kanggo lampu otomatis LED


Informasi Pengepakansaka Multi-fungsi Adhesive TS6602

1. Tabung hardplastik 100 ml

100 tabung / karton

2. Tabung hardplastik 300 ml

24 tabung / karton

3. Tabung hardplastik 2600ml

4 tabung / karton

4. Customizedpacking bisa ditampa


Panyimpenan lan Validitassaka Multi-fungsi Adhesive TS6602

Supaya adoh saka bocah-bocah.

Disimpen ing panggonan sing adhem, berventilasi, garing.

Umur rak:6 wulan


Properti Khassaka Multi-fungsi Adhesive TS6602

Barang

Indeks

Penampilan

Tembus

semi-aliran

Ngatasi wektu luang (min)

3½½8

Wektu tamba lengkap 25â „ƒ (H)

24

Viskositas (Peta.s)

50000

Gravitasi Khusus (g / cm3)

1.05

Atose (Shore) â ‰ ¥

35

Kekuwatan Tensil (Mpa) â ‰ ¥

2.0

Breaking Elongation (%) â ‰ ¥

200

Tegangan Break (kv / mm)

â 20 ‰

CuttingStrength (MPa)

â ‰ ¥ 1

Kontrol listrik (1.2MHz)

2.8

Resistivitas Volume (Î © .cm3) â ‰ ¥

3.0 × 1014

 

Range suhu (â „ƒ)

-55~180

Resistensi semangat

HB

 

Informasi liyane

Informasi ing ndhuwur bener, nanging ora ngemot kabeh informasi lan mung bisa digunakake minangka pandhuan.

Produk iki ROHS, REaching tundhuk. Ora ngemot komponen karsinogenik, mutagenik utawa teratogenik sing ora dingerteni.

 

Informasi luwih lengkap, bukak situs web: www.sztensan.com

 



Panas Tags: Adhesif multi-fungsi, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing Tiongkok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing stok, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar rega, Quotation, Paling Anyar, Kualitas Tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.