Warta perusahaan

  • Nalika mlebu ing musim salju, akeh industri mandheg sawise ngenteni wiwit musim semi maneh. Sawetara industri, utamane, kurang cocog karo panggunaan produk tambahan amarga suhune kurang ing musim salju. Ing adhesif pot elektronik, ora nggatekake suhu aplikasi bakal mengaruhi efek umum.

    2021-03-08

  • Nalika mlebu ing musim salju, akeh industri mandheg sawise ngenteni wiwit musim semi maneh. Sawetara industri, utamane, kurang cocog karo panggunaan produk tambahan amarga suhune kurang ing musim salju. Ing adhesif pot elektronik, ora nggatekake suhu aplikasi bakal mengaruhi efek umum.

    2021-03-08

  • Tenan produsen irigasi ngandhani manawa lem pot silikon iku produk perekat sing apik, kaluwihan kinerja sing luar biasa, sacara bertahap diakoni dening industri, wis akeh digunakake ing komponen elektronik presisi, energi surya, lan irigasi piranti liyane.

    2020-12-15

  • Perekat panas panas PUR minangka adesif panas panas poliuretan reaktif sing udan. Adhesi lan kateguhan bisa disetel. Nduweni kekuatan ikatan sing apik banget, tahan suhu, tahan korosi kimia lan tahan penuaan. Iki digunakake umume ing kemasan, pamrosesan kayu, mobil, tekstil, elektromekanik, aerospace lan bidang liyane.

    2020-12-10

  • Silikon Elastomer IrengSilonis Elastomer Ireng TS9955 Fitur: â € ¢ Aliran â € ¢ Suhu ruangan lan tamba panas ¢ Properti dielektrik sing apik â € ¢ Pangolahan obat sing serbaguna kanthi cepet, dikontrol suhu - Transparansi sing dhuwur bisa gampang mriksa komponen

    2020-12-09

  • TDS dispenser silikon 2600ml TDS silikon dispenser 2600ml silikon komponen kanthi likuiditas sing apik, silikon semi-aliran, pelumas penyegelan, tempel termal, minyak silikon lsp. Model: TS-2600B

    2020-12-08