Informasi pameran

  • Pameran LED Thailand + Cahya Pameran ASEAN 2020 Tanggal Pameran: 07th - 09 Oktober, 2020Venu: EXPAIBITION & Pusat Konvènsi, BANGKOK, THAILAND Organizer: MEX Exhibitions Pvt.Ltd., Pameran IMPACT lan Pusat Konvensi

    2020-08-12

  • Tanggal pameran: 16th - 19 Juli, 2020Venue: Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC), Kuala Lumpur, Malaysia Organizer: Pambuka Perdagangan Eksternal Malaysia Pendahuluan: Pameran TANDA & LED Internasional, LED-Cahaya LED 30th Malaysia (TANDA & LED. LED- LIGHT 2019) kanthi bangga diajukake dening ES International Event Management Sdn Bhd marang para pelaku industri kaping 30.

    2020-08-12

  • LED & OLED EXPO Intl 18th Tanggal pameran: 11th - 13th November, 2020Jadwal: KINTEX (Pusat Pameran Internasional Korea), Korea Organizer: EXPOnU CO., LTD Pambuka: Pameran Lampu LED / OLED Internasional Seoul ing Seoul, South Korea, dianakake kanggo pertama kaline wiwit taun 2003. Wis 17 taun pengalaman nganakake pameran dagang profesional LED. Iki minangka pameran internasional sing disertifikasi dening UFI lan Kementerian Industri, Perdagangan lan Sumber Daya Korea. Luwih saka 1.000 pengunjung jaban rangkah ngunjungi Negosiasi karo pameran nalika pameran wis mlebu kontrak.

    2020-06-08

  • Tanggal Pameran Mary Jane Berlin 2020: tanggal 4 - 6 September, 2020Jadwal: Arena Berlin & BadeschiffOrganizer: Mary Jane BerlinPengantar: Pameran Mary Jane Berlin wis sukses dianakake kaping 4. 2020 minangka pameran kaping 5 ing pameran kasebut. Area pameran ing taun 2019 tekan 14.000 meter persegi, kalebu 9.000 meter persegi njero ruangan lan ruangan 5.000 meter persegi. Ana luwih saka 250 pameran lan 25.000 panuku profesional. Pameran kasebut ora mung pameran, nanging uga festival. Gabungan karo pameran ing lokasi, pameran kasebut nduwe kios panganan, konser langsung lan ceramah babagan efek perawatan ganja, lan nyedhiyakake macem-macem program budaya lan hiburan.

    2020-06-04

  • Tanggal Pameran Ledtec Asia 2020: 3 - 5 Okt, 2020Venue: SECC - Pameran Saigon & Aula KonvensiOrganizer: EXPORUMPengenalan Lampu LED LED minangka pameran profesional industri ing Vietnam. Kaajab bisa narik 300 perusahaan saka Korea Selatan, China, Jepang, Jerman, Prancis, Amerika Serikat, India, Taiwan lan Hong Kong, lan 20.000 pengunjung profesional bakal teka. Pameran iki minangka pameran internasional paling gedhe babagan produk lan teknologi lampu LED ing Vietnam. Lan nampa dhukungan saka Kementerian Energi Terbarukan, Kementerian Perdagangan Vietnam, Kementerian Ilmu lan Teknologi, Asosiasi Lampu, Kementerian Perdagangan Korea, Asosiasi Lampu Korea, lan liya-liyane. Melu Pameran Lampu LED Vietnam ing Vietnam ngidini sampeyan cedhak menyang pasar, njelajah lan nggabungake pelanggan, lan menang kesempatan pasar.

    2020-06-03

  • Tanggal Pameran Pameran Daya Meksiko: 2 - 4, Juni 2020 Lokasi: Paviliun Centro Banamex ing Meksiko. Skala pameran: 23.000 ŽŽ¡Organizers:VanexpoExhibition introduksi minangka acara paling gedhe ing wilayah Meksiko sing nggabungake industri kayata listrik, teknik listrik, cahya, pangukuran lan kontrol, lan otomatisasi. Iki uga minangka acara sing paling pengaruh ing wilayah lokal lan Amerika Tengah. Mexico Power Expo 2020 minangka edhisi kaping 24 ing pameran kasebut. Kaajab paling ora 500 perusahaan bakal pameran lan 30.000 wong bakal melu pameran kasebut. Ing area pameran sadurunge 23.000 s

    2020-06-02