Dinamis industri

lim pot silikon

2020-12-11
Perekat pot silikon dipérang dadi loro-bagean lan cetakan tambahan loro-bagean, lan jinis shrink kaya warna, ireng, putih, lan transparan. Bisa digunakake ing LED, komponen elektronik, lan papan sirkuit, ditambah kinerja tahan suhu cetakan lan resistensi suhu dhuwur luwih apik, bisa digunakake ing elektronik otomotif, trafo.
Gel pot silikon sawise diretas karo pasukan eksternal kanthi otomatis bisa ngobati, kinerja tahan banyu lan kinerja tahan lembab ora bakal kena pengaruh, sing ora padha karo jinis lem pot liyane.

Perlindhungan efektif jangka panjang sirkuit sensitif lan komponen elektronik nganggo lem pot silikon pancen duwe peran penting ing aplikasi elektronik sing canggih lan nuntut saiki, lan bahan pot silikon rong komponen pancen kudu dadi pilihan sing paling apik. Bahan pot silikon duwe insulasi diskektomi sing stabil, sing dadi jaminan efektif kanggo nyegah polusi lingkungan lan bisa ngilangi stres sing disebabake kejut lan geter ing suhu lan kisaran asor sing gedhe.