Dinamis industri

segel pot elektronik

2020-12-14
Lingkup aplikasi lan deskripsi segel potting elektronik

Karakteristik sealant potting elektronik: Produk iki nglindhungi lingkungan epoxy potting sealant sing bisa mari ing suhu ruangan, kanthi viskositas moderat, fluiditas sing apik, lan penetrasi gampang ing produk kasebut. Werna bisa disesuaikan. Bisa diobati kanthi suhu ruangan utawa suhu sedheng kanthi kacepetan ngobati moderat. Sawise ngobati, ora ana gelembung, permukaan sing alus, gloss apik, atose dhuwur; Bahan padhet nduweni sipat tahan api, tahan asam lan alkali sing apik, tahan lembab, anti banyu, tahan minyak lan bukti tahan debu, tahan panas lembab lan penuaan atmosfer; Produk sing diobati nduweni sifat isolasi listrik, fisik, resistensi kompresi, kekuatan ikatan sing dhuwur.


Sadurunge:

lim pot silikon

Sabanjure:

sealant potting