Dinamis industri

pad termal

2020-12-17
Proses produksi pad konduktif termal?
Pad kondensif termal bisa nambah konduktivitas termal, mula konduktivitas termal pengisi ing njero ana gandhengane karo bahan kasebut, yen bisa digawe efek konduksi konduktif konduktif termal fibrosa luwih apik. Banjur pad termal sawise perawatan suhu dhuwur kudu dilebokake sajrone wektu supaya bisa dipotong sawise digawe adhem alami. Yen digunakake metode pendinginan liyane kanthi cepet, kinerja produk ing antarane bantalan silikon konduktif sing termal bakal kena pengaruh.
Apa gunane perhatian kanggo instalasi bantalan termal?
Sampeyan kudu njaga permukaan kontak kanthi bantalan termal supaya resik, supaya bisa nyuda reregetan ing film termal, supaya bantalan termal bisa dipasang dhewe lan disegel. Dadi, nalika pad termal minangka area sing amba ing sisih tengah sing bakal dijupuk, area kasebut ora dibutuhake ing papan sing cilik. Amarga wilayah gedhe amarga kekuwatan sing ora rata, mula gampang deform, sing bakal mengaruhi operasi umume lan ngrusak pad termal.
Umume, ing papan kasebut kanggo ngilangi film protèktif ing sisih radiator, bakal panas pad konduksi menyang radiator, mula kudu ati-ati supaya ora ana gelembung. Dadi sawise piring dibenakake, radiator kudu ditekan, mula kudu dijaga sawetara wektu supaya bisa diatasi.
Apa sing kedadeyan yen sampeyan ora nambah pad termal?

Pad konduktif termal umume digunakake minangka konduksi panas, mula yen ora ana bantalan konduktif termal, bakal nyebabake kontak sing ala antarane sumber panas lan disipasi panas, lan konduksi kasebut ora apik, mula bakal ngilangi kabeh sirkuit lsp.