Dinamis industri

Cara milih Thermal Pad utawa silikon konduktif termal

2020-12-18

Cara milih Thermal Pad utawa silikon konduktif termal

1. Pad termal ditrapake sacara wiyar

Babagan milih pad termal utawa silikon, nyatane, saka rong produk saka kinerja sing beda-beda, masing-masing duwe ciri lan kekuwatan dhewe-dhewe. Minangka kanggo bantalan termal, kita ngerti manawa produk iki sejatine duwe proses pemotongan ing proses produksi, lan ukuran blok sing beda bisa dipikolehi miturut sarat pelanggan. Relatif, panggunaan umume uga trep, sampeyan bisa ngatur macem-macem area, kekandelan sing beda, lan kahanan alus lan alus. Pancen amarga iki, mula efek film ing proses panggunaan uga beda, kayata koefisien konduktivitas termal lan kinerja kompresi beda kanthi alami. Lan yen sampeyan milih digunakake, sampeyan bisa milih kabutuhan sing beda kanggo milih ukuran, film sing alus lan alus sing beda, ruang lingkup aplikasi uga cukup jembar.

2. Konduktivitas termal silikon konduktif termal
Sadurunge, kita ujar manawa ruang lingkup aplikasi film cukup jembar, lan ora kaya film kasebut, silikon konduktif termal ing proses produksi ora ngencengi langkah iki. Kanthi cara iki, stabilitas materi sakabehe cukup apik. Umume, bentuk silikon konduktif termal yaiku tempel kanthi konduktivitas termal sing apik lan tahan suhu tinggi, dadi produk sing stabil lan aman ing proses panggunaan. Nanging, iki ora ditrapake kanggo macem-macem bantalan termal.

3. Sing endi sing kudu dakpilih?

Ing ngarep masing-masing ngenalake ciri lan kekiyatan kalorone, lan babagan silikon termal lan silikon sing apik, nyatane uga kudu ndeleng produk sing digunakake. Contone, kanggo sawetara volume sithik, kisaran panas uga produk cilik, kayata lampu, trafo lan sapanunggalane, film konduktif termal mesthine minangka pilihan sing luwih apik, kekandelan bisa diatur kanthi bebas; Lan kanggo sawetara produk tenaga sing luwih dhuwur, kayata oven utawa oven gelombang mikro lan liya-liyane, saiki dadi pilihan alami silikon konduktif termal termal, konduktivitas termal umume uga luwih konsisten. Dadi, sampeyan kudu nimbang kahanan nyata nalika milih.