Dinamis industri

Cara milih pelumas silikon konduktif termal berkualitas tinggi

2020-12-24
Pijet silikon konduktif termal digunakake ing peralatan rumah tangga, peralatan medis, peralatan keamanan, kedirgantaraan, instrumentasi, pencahayaan, lan industri liyane, lan minangka bahan sing penting banget, peran sing sederhana yaiku kanggo nggedhekake umur produk. Karakteristik ing ngisor iki bisa digunakake kanggo milih pelumas silikon konduktif termal sing stabil.
I. Gelar kehalusan
Silikon konduktif termal sing unggul apa sing alus, bisa diidentifikasi saka pirang-pirang aspek, kayata koloid seragam, warna cerah, gampang dioperasikake, koloid tanpa partikel bijih kasar, lan sapiturute, dadi pilihan indikator eksterior silikon konduktivitas termal, operasional langkah pisanan kanggo nemtokake kualitas silikon konduktivitas termal, yen gel silikon konduktif sing ora rata, sawetara lancip lokal, sawetara penebalan lokal utawa operasi seragam sing angel, bakal nyebabake nyuda efek disipasi panas, mula penting banget kanggo konduktif termal jurusan alus silikon.
2. Gelar pamisahan minyak
Pemisahan minyak minangka pandhuan kanggo jumlah udan minyak silikon sawise pelumas silikon panas dikelola ing suhu tartamtu sajrone wektu tartamtu, lan minangka indeks kanggo ngevaluasi stabilitas minyak silikon konduktif termal. Akeh pangguna nemokake yen lapisan minyak katon ing lapisan ndhuwur sawetara minyak silikon sing nindakake panas sawise digunakake sajrone wektu, nuduhake manawa minyak silikon sing nindakake panas iki relatif ora stabil ing stabilitas panyimpenan. Yen ora ana proses khusus kanggo aduk lan nyebar, disipasi panas lan operasional produk bakal dikurangi.
3. resistensi panas

Properti tahan panas minyak silikon sing nindakake panas nuduhake yen minyak silikon sing nindakake panas bisa njaga kinerja sing apik banget kanthi kondhisi lan njaga umur dawa. Kaya sing kita ngerteni, produk kanthi pelumas silikon sing nindakake panas umume bisa digunakake ing lingkungan suhu dhuwur. Luwih becik properti tahan panas saka silikon pelumas sing saya panas, saya suwe digunakake.