Dinamis industri

Apa karakteristik sealant elektronik? Apa digunakake akeh? Aku kudu nggatekake apa?

2020-12-25
Apa karakteristik sealant elektronik?
1, Ora ana korosif, ora bakal ngrusak obyek proteksi.
2. likuiditas sing apik, akses langsung menyang kesenjangan, gampang sinau proses operasi.
3. Adhesi sing apik, bisa diikat nganggo macem-macem bahan.
4, kinerja resistensi suhu dhuwur lan endhek sithik, bisa digunakake ing lingkungan kurang saka 50 derajat nganti 200 derajat suwene, meh ora ana masalah. Bisa digunakake ing energi anyar, industri militer, perawatan medis, penerbangan, kapal, elektronik, mobil, instrumen, pasokan listrik, kereta api kecepatan tinggi, lan industri liyane.
5. Nyegah pengaruh lembab, lembab, lan bledug kanthi efektif ing obyek, lan bisa digunakake ing lingkungan sing stabil lan aman.
Apa segel elektronik digunakake akeh?
Bisa diikat karo peralatan elektronik lan listrik kanggo nduwe fungsi panyegelan lan anti banyu; Bisa diikat karo bahan logam supaya ora ana bledug lan kelembapan ing obyek; Efektif nyegah komponen elektronik supaya ora kena pengaruh geter eksternal; Piranti tahan api diatasi supaya luwih tahan suhu dhuwur lan kurang.
Apa sing kudu aku perhatian nalika nggunakake sealant elektronik?
Perekat kasebut ora mbebayani, nanging ora bisa langsung ngubungi mata lan kulit. Kanggo ngindhari rasa ora nyaman, disaranake njaga lingkungan kerja apa wae.
Sadurunge digunakake, paling becik coba dites kanthi skala cilik kanggo ndeleng kepiye kerjane.
Yen sampeyan pengin ngganti kinerja adesif, sampeyan kudu nindakake tes tartamtu. Aja ngganti campuran kajaba prelu.

Umume segel elektronik digunakake ing bidang industri lan duwe peran apik. Tes kinerja kudu ditindakake yen syarat liyane ora kasedhiya. Supaya adesif ditrapake ing kesempatan sing cocog, kanggo nampilake macem-macem sifat.