Dinamis industri

Apa gunane segel komponen siji? Apa bedane sealant loro komponen lan sealant loro komponen?

2020-12-28
Apa gunane segel komponen siji?
Segel komponen siji bisa digunakake kanggo ikatan komponen elektronik, komponen listrik, ikatan cangkang listrik, ikatan lampu belakang otomotif. Kolloid nampilake negara semi-aliran, yen wis kuat, kinerja tahan banyu luar biasa, lan duwe efek isolasi sing apik, dadi adesif sing penting banget ing industri manufaktur.
Sealant komponen loro ora gampang mili, mula kudu dicampur proporsi sadurunge digunakake. Nggunakake siji komponen wae ora bakal duwe efek panyegelan. Sealant komponen loro biasane digunakake kanggo ngisi kesenjangan, solusi lem bisa diganti miturut bentuk permukaan panyegelan, kencengane penting, anti banyu, efek bocor apik banget.
Apa kinerja segel komponen siji padha karo segel loro komponen?
Kinerja sealant komponen siji sawise ngobati meh padha karo sealant loro komponen, sing bisa njamin efek segel sawise ngobati. Iki digunakake kanthi akeh ing energi anyar, industri militer, perawatan medis, penerbangan, kapal, elektronik, mobil, instrumen, pasokan listrik, kereta api kecepatan tinggi, lan industri liyane.
Apa bedane antara sealant siji komponen lan sealant loro komponen?
Segel komponen siji lan segel komponen loro digunakake ing macem-macem lapangan, kanthi macem-macem cara, lan rega ora padha. Amarga bahan sing beda-beda, cara ngobati beda, mula pangguna kudu nindakake gaweyan iki sadurunge, aja bingung.

Sealant komponen siji lan segel loro komponen sanajan seri segel sing padha, sanajan digunakake ing bidang listrik, elektronik, otomotif lan liyane, ana akeh bedane ing antarane, ora bisa ngganti siji liyane, duwe peran penting ing panggunaan lapangan dhewe-dhewe.