Dinamis industri

Napa nggunakake lem?

2020-12-29
"Adhesive Silikon", cairan utawa Lem, yaiku Adesif. Tempel yaiku bahan ing negara sing cair, loro utawa luwih bahan campuran, sawise cara ngobati tartamtu, kanthi kekuatan perekat sing cukup kanggo bahan kasebut.
Silikon digunakake ing produksi industri. Kanggo produk elektronik, orane silikon iku penting.
Napa nggunakake lem?
Lem duwe akeh kaluwihan ing bagean:
1) Lumahing lapisan lem, bisa ngemot beban sing luwih gedhe, mula kanggo sawetara area ikatan cilik, panggunaan lem luwih cocog, lan teknologi las sekrup paku keling angel dipikolehi;
2) Bisa ngiket macem-macem jinis bahan lan duwe macem-macem aplikasi;
3) Struktur entheng lan penampilan sing apik;
4) Bisa muter peran panyegelan, tahan cuaca sing apik, tahan tuwa, tahan pelarut, lsp;
5) Operasi proses kasebut cukup gampang lan biayane regane ora akeh;
6) Isi macem-macem bahan fungsional kanggo nggawe macem-macem produk fungsional komposit, kayata konduktivitas termal, lsp.

Dadi ing produk elektronik, akeh panggunaan lem, utamane produk mikro, kayata modul kamera, modul bekas driji, headphone, speaker lan sapanunggalane, uga perekat jendela perbatasan sempit, segel kristal cair, gel termal.