Dinamis industri

Tempel pendingin elektronik, penjamin produk elektronik

2020-12-31

Sampeyan bisa uga ora ngerti, ing saben peralatan elektronik utama supaya ora kepenak banget nalika anget, akeh peralatan elektronik sing lali ing produk sing penting banget, iki minangka tempel elektronik.

Rincian pasta pendingin elektronik:

1. Lubricate bagean utama kanthi geser geser ing kahanan suhu dhuwur.

2. Luwih cocog kanggo bagean-bagean ing endi pelumut putih asline dibutuhake ing suhu dhuwur.

3. Kompatibilitas sing apik karo bahan plastik lan karet

4. Adhesi sing apik, ngisi kesalahan lan kesenjangan ing perakitan produk, nyuda swara lan geter

5. Pelumasan, tahan banyu, stabilitas kimia lan mekanik sing apik banget

6. Kinerja sing apik banget kanggo nyuda getaran, buffering, sealing, tahan korosi lan damping.