Dinamis industri

Sealants digunakake kanthi cara kasebut

2020-12-31
Ana sawetara cara panyegelan khas nggunakake sealant kanggo aplikasi sealant.
& nbsp;
(1) Cara panyegelan sing dilapisi lem: Gunakake sealant ing antarane rong tabel tancep ing sendi struktur, banjur kencengake konektor. Isi lapisan nganggo segel. Cara nutupi sealant kalebu lapisan, lapisan roller lan penyemprotan.
& nbsp;
(2) Sudut pengisi njaba saka lapisan disegel ing struktur sing dipasang lan sing digawe, lan panyegelan disegel ditrapake ing sadhuwure lapisan kanggo ngisi Sudut lan daging disandangi ing bentuk sing ditemtokake ing periode aktif. Ngisi cetakan injeksi pneumatik lan nyikat struktur pengikat sing pas Fasteners bisa ditutup nganggo elastin ing tiang kuku kanggo perakitan "basah", utawa liwat aplikasi suhu ruangan elastin vulkanisasi ing gagang sing ngencengi tatu, utawa liwat sikat.
& nbsp;
(3) Seal vulkanisasi suhu kamar digunakake kanggo perfusi lan panyegelan prefill. Lebokake cat gun lem tutuk ing njero growong sing ditutup, wiwit saka sisih ngisor injeksi karet, tarik cangkem pistol saya alon-alon bareng karo lem injeksi munggah, nganti kabeh lumen diisi segel, banjur bagean liyane sing ngemot, nyegel struktur kanggo saben wong angel nutup bolongan sing mbukak (kayata kabel listrik liwat piring orifice), pita sensitif tekanan sing ana "kuriling" menyang ruangan tertutup, ngisi segel.
& nbsp;
(4) Segel lumahing: Segel viskositas sing kurang terus disikat ing permukaan internal struktur kanggo nembus menyang retakan struktur lan nggawe lapisan panyegelan sulfurisasi terus ing permukaan kanggo nggayuh panyegelan struktur.
& nbsp;

(5) Ing aspek liyane, kinerja lapisan sing apik lan kinerja vulkanisasi suhu kamar bisa digunakake kanggo nyithak langsung cincin karet sing bentuk profil lan mikro, strip lan gasket ing bagean logam, kanggo nyederhanakake proses mbentuk kompleks lan prosedur instalasi karet cetakan bagean, lan nggunakake injeksi kanggo ngasilake cetakan alus casting presisi tanpa wates kanggo bagean rumit.