Dinamis industri

Bentenipun organosilicon plus mbentuk potting sealant lan kondensasi potting sealant

2021-01-06
Seal pot pot silikon dipérang dadi siji komponen lan loro-komponen potting sealant miturut bahan utama lan aditif lan bisa dipérang dadi jinis kondensasi lan cetakan potting sealant miturut reaksi curing. Dadi dina iki kita bakal ngomong babagan bedane pot silikon lan kondensasi.
Umumé, lem pot tahan banyu kenthel, lan lim pot pot umume digunakake kanggo pot konduksi panas. Penyusutan lem pot jinis kondhisi parah, ing wektu sing padha, bakal ngeculake alkohol, wektu nambani uga suwe banget, mula nambah cetakan luwih ramah lingkungan, nambahake cetakan pot bisa nggawe bahan panganan, bisa digawe panas ngobati utawa nambani suhu kamar.
Apa sealant potting silikon kental?
Segel jinis kondensasi silikon minangka jinis karet silikon sing ditambani kelembapan ing udara lan katalis campuran. Wektu ngobati utamane gumantung karo jumlah katalis. Luwih akeh jumlah katalis, bakal luwih cepet kacepetan nambani. Nanging, proses ngobati bakal suda lan produk sampingan dirilis.
Tambah lim pot silikon cetakan lan dibandhingake karo karet silikon kondensasi tradisional, produk sampingan proses ora ngasilake molekul cilik, struktur silang bisa gampang dikontrol, penyusutan produk sulfida kinerja produk cilik lan unggul bisa uga ana ing suhu ruangan , nanging uga ana ing kondhisi vulkanisasi panas, ngobati jero lan cepet, produk kanthi kinerja apik, viskositas sing kurang, fluiditas sing apik, pouring, pumping lan static mix kasedhiya, lan nduweni kaluwihan proses sing disederhanakake, efisiensi cepet lan efisiensi tinggi lan hemat energi . Mula, iki berkembang kanthi cepet wiwit katon lan cenderung ngganti bahan pot silikon sing kental.
Apa lim pot cetakan silikon plus cetakan?
Tambahake cetakan potting sealant kanggo nggunakake agen obat, proses ngobati ora bakal ngasilake produk sampingan. Sawise agen penyembuhan ditambahake, dheweke bakal dadi padhet dhewe, sanajan ing wadhah udara sing ora prelu dibukak ing swasana. Bahan bakar silikon plus silikon potting cetakan bisa diobati kanthi suhu ruangan yen prelu uga digawe panas kanggo nyepetake kecepetan, lan koloid sing diobati ora bakal menehi efek sing ala. Komponen siji plus gel silika cetakan biasane mbutuhake ngobati panas.
Sanalika, kudu diwenehi perhatian marang adesif sing ora ditrapake ing proses pencampuran utawa proses produksi supaya ora kena kontak karo bahan kimia ing ngisor iki: nitrogen, belerang, fosfor, arsenik, agen obat timah organik, penstabil, agen obat resin epoksi, karet tervulkanisasi lan gel silika kondensasi, yen ora, bisa nyegah penyembuhan kanggo nambani obat durung rampung.
Segel potting silikon plus cetakan uga mbutuhake keseimbangan kimia sing apik kanggo nggayuh sifat fisik sing cocog karo koloid sing diatasi. Dadi kalorone komponen kasebut kudu diaduk sadurunge ditimbang. Sampeyan uga penting supaya campuran kasebut bener. Nyampur rong klompok lem ora disaranake amarga biasane digawe ing set.
Bedane antara sealant potting cetakan silikon lan sealant potting kondensasi

Bedane paling gedhe yaiku versi kondensasi ngasilake molekul cilik, dene versi aditif ora, lan iki nemtokake bedane ing prestasine. Segel pouring termal lan sealant pouring moulding uga minangka masalah sing angel nyebabake banyu, uga gampang ngracun (ngobati lem sing ora garing utawa ora alon), agen obat lan senyawa kimia kayata S, P, N gampang banget tekan, sanajan iki, kaluwihan silikon organik lan cetakan ngeculake sealant uga jelas, kekuatan gel, ora ana korosi, ora nyusut, kinerja isolasi listrik sing apik.