Dinamis industri

Apa pot pot? Apa fungsi lem pot? Apa jinis lem pot? Apa embalming?

2021-01-08
Lem pot yaiku nyisipake senyawa cair menyang piranti kanthi komponen lan sirkuit elektronik kanthi cara mekanik utawa manual, lan dikuatake dadi bahan isolasi polimer termol kanthi kinerja apik ing suhu ruangan utawa ing kahanan panas.
Fungsi pot pot
1, nguatake integritas piranti elektronik, nambah resistensi kanggo pengaruh eksternal, geter;
2. Ngapikake isolasi ing antarane komponen internal lan garis, sing kondusif kanggo miniaturisasi lan piranti ringan;
3. Aja ngekspos komponen lan garis langsung, ningkatake kinerja anti banyu lan tahan banyu, lan nambah panggunaan paramèter kinerja lan stabilitas.
Jinis lim pot
Perekat pot amarga macem-macem bahan, miturut aplikasi sing luwih umum ing pasar bisa dipérang dadi telung kategori: perekat pot silikon, perekat pot poliuretan, perekat pot resin epoxy.
1. Sealer potting silikon dipérang dadi rong jinis kondensasi lan cetakan rong komponen, lan jinis kondensasi sealant potting silikon umume cocog kanggo potting cethek lan proteksi penyegelan, lan kekuatan ikatan cukup dhuwur. Ing babagan warna uga cukup sugih, ireng, putih, lan transparan. Bisa digunakake ing LED, komponen elektronik, lan papan sirkuit. Seal pot pot silikon cetakan umume cocog kanggo pot lan panyegelan jero; Kinerja sing bisa disetel kayata kinerja tahan api, konduktivitas termal, lan resistensi suhu dhuwur iku apik, bisa digunakake ing elektronik otomotif, pasokan listrik, komponen listrik, komponen garis, trafo elektronik lan liya-liyane.
(PU) sealant pouring yaiku sawise ngobati bisa tahan banyu lan alkali tahan asam sing apik banget, uga bisa ditindakake kanggo kemampuan resistensi pangowahan suhu dhuwur lan sithik, bisa entuk akeh operasi garis kanthi otomatis, regane luwih murah, uga bisa digunakake ing macem-macem komponen elektronik, fleksibilitas apik, sawise ngobati kekuwatan ikatan umume materi sing luwih dhuwur, minangka jinis sealant pouring ideal.

3. Sealing pot pot resin epoxy umume duwe kekerasan dhuwur sawise ngobati, adhesi sing kuat kanggo bagean logam lan plastik, asam, alkali, tahan karat, anti banyu lan insulasi, kerahasiaan sing dhuwur, paling akeh digunakake lan jinis sealant potting paling gedhe ; Mobilitas sing bisa disetel iku apik, bisa nembus ing saben pojok komponen elektronik, ngobati asam lan resistensi alkali bisa uga apik, lan ora ana gelembung. Nalika pambangun agen bisa ditambani kanthi suhu ruangan uga bisa diobati ing suhu medium, bisa nyepetake wektu pambangunan, ngobati sifat bisa diatur kanthi beda, tahan suhu dhuwur, konduksi panas, tahan api lan sapanunggalane, nanging uga miturut karakteristik syarat lan penyesuaian, aplikasi luwih fleksibel.