Dinamis industri

Ing nggunakake perekat, kepiye kita kudu milih kacepetan ngobati sing luwih cocog kanggo produksi perekat dhewe?

2021-01-11
Perekat ing pirang-pirang panggonan sing diarani basa kasebut: lem, iku gampang, ing lapangan rata-rata 502 lem, sampeyan bisa uga bisa ngubungi bisa uga luwih saka lem lengket, sepatu lan luwih akeh aplikasi ing teknik industri utawa perekat, jinis adesif iki umume digunakake ing pabrik utawa proyek, dosis ora kaya kulawarga, umume miturut kg utawa ton sing digunakake. Kanggo pirang-pirang perekat, kacepetan ngobati perekat penting banget kanggo kenyamanan operasi, mula kepiye carane milih kacepetan ngobati perekat, apa jinis kacepetan ngobati sing luwih ilmiah lan trep kanggo adesine dhewe?
1, adesif sing dipilih kudu cukup wektu kerja (wektu pangatusan, wektu efektif), supaya bisa nyampur lan nyemprotake utawa nyemprotake perekat, lan nglumpukake bagean sing kaiket.
2. Yen minangka komponen sing luwih cilik utawa wektu siklus sing luwih cekak, proses produksi bisa nggunakake gel kanthi wektu sing cendhak lan posisi ngobati kanthi cepet. Waktu perakitan sing cukup kudu dipikirake yen komponen kasebut akeh.

3, kebutuhan kanggo keselarasan tekanan lan wektu clamping, komponen gedhe wektu alignment tekanan bakal luwih suwe kanggo nganggep operasi para pekerja asline, wektu operasi kudu ana ing 30 menit, sampeyan milih wektu aplikasi lem paling ora 1 jam, yen ora, operasi ora lem tepat waktu duwe padatan awal, ora duwe adhesi lan mengaruhi kualitas kabeh produk.